Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz biker #10411 üzenetére

    Most ezt az érvet nem igazán értem: ha bármilyen frameworkhöz vagy CMS-hez fejlesztesz, akkor a dokumentáció tanulmányozása elkerülhetetlen. Vagy te anélkül szoktál nekiállni, ráguglizol, hátha vannak kész megoldások?
    Továbbra sem bizonyít tehát ez sem semmit a CMS versus más megoldás érvek tekintetében. Én aztán nem vagyok CMS-fanboy, tökéletesen elismerem a frameworkök érdemeit, CMS-ekkel szembeni előnyeit, ahogy viszont a CMS-ek érdemeit is elismerem, ki is használom; de a CMS-fikában sokszor átgondolatlan, oda nem illő vagy semmit nem bizonyító érvek hangoznak el. Lásd a mostani témát: nem mindegy, hogy CMS-modult kell fejlesztened, ha értesz hozzá, vagy pedig az adott frameworkhöz kell megoldást kitalálnod, ha értesz hozzá? Érted, ha azonos hozzáértést feltételezünk, pontosan ugyanott vagyunk.

    "Már ha nem egy rakat szart szeretne, és utána jön majd az igény a verziókövetésre, akár banki, akár WP oldalon..."
    Hogy jön ide a verziókövetés? :D Nem értem a kapcsolódási pontot a témához. Verziókövetés minden fejlesztésnél kell elvileg, nem? Akkor mi köze az egészhez, amiről beszélünk? Banki oldalon verziókövetés? Ezt most hogy érted? Hogy követed a bank API-jának változásait? És? Ez így is-úgy is szükséges, továbbra sem értem, mit akarsz ezzel mondani. :D

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák