Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz PLaci58 #1169 üzenetére

    Mi történt a gépeddel és mi a hibajelenség?
    Az igo dologban veled értek 1et!

    A második részével kezdem. Senkit sem kívánok megszólni, hogy mit használ, nem tartozik rám. Nem is azért írtam róla, hogy bárki félreértse, vagy félreértelmezze, félremagyarázza. Csak ha már szóba került, akkor jobb ha mindenki tisztában van vele, hogy mit csinál. Azt hiszem ezt kár lenne tovább ragozni, persze ezzel nem akarom lezárni a vitát, ha valakinek ezzel kapcsolatban van még mondanivalója, az nyugodtan írja ide. :D

    Mi történt a gépemmel? Megkértek nézzem meg, hogy meglehet-e oldani a képernyő forgatást (landscape/portrait). Volt egy valahonnan letöltött programom, ami elvileg ezt csinálja. Elindítottam, de azt írta ezen a gépen nem működik, és megadott egy honlapot, ahol találok hozzá programot. Elmentem, és tényleg volt olyan program, ami ezt csinálja, a neve Nyditot Virtual Display 5.02. Feltelepítettem, látszólag minden rendben volt, majd a telepítő a végén felszólított, hogy reset-eljem a gépet. Már ekkor gyanút foghattam volna, hogy ha új képernyőkezelőt telepített, akkor azt a Windows könyvtárba tette, ami az újraindítás után ki fog törlődni. Arra is gondolhattam volna, hogy felül fogja írni a registry-t. Ezek meg is történtek, és az újraindítás után már csak a bejelentkező ablakig jutok el.

    Korábban készítettem registry mentést, van olyan programom, ami PC-ről tudja kezelni a PNA registry-t, de csak ActiveSync-en keresztül. A gép a program telepítése előtt ActiveSync módban volt. Most viszont ActiveSync-en kersztül nem érhető el, ezért nem tudok registry restore-t csinálni.

    Az a gyanúm, egy ROM frissítés megoldja a problémát. Most erre várok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák