Új hozzászólás Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    Én egy jó ideje már grillsütőben sütöm a hurkát, meg a kolbászt mert:

    - felesleges zsír kisül belőle, lefolyik alá

    - bőr jó ropogósra sül rajta

    Másik mód ahogy szeretem:

    Tepsit megkenni vajjal, 2-3 mm vastag szelet krumplikkal egymást 3/4 -éig takarva megrakni, megszórni savanyúkáposztával, rá a hurka kolbász. -Mondjuk ez akkor jó ha legalább 5 személy kajál.

    Ki milyen savanyúságot eszik ezekhez a mennyei étkekhez?
    Amiket én tolok hozzá:

    - fehérkáposzta+sárgarépa saláta
    - tormás csemegeuborka
    - gyöngyhagyma
    - fokhagymás kigyóuborkasaláta karikára vágott hegyeserőssel
    - hegyeserős+fehérkáposzta+paradicsom+paprika saláta

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Új hozzászólás Aktív témák