Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz Imi1981 #2824 üzenetére

    Én meg akkor leírom mit tapasztaltam a kis, 5 eurós, Spanyol csomagommal.
    Amiket leírtam, azokon felül már csak a sebességi adatokkal tartozok:
    - letöltés: amit nekem sikerült elérnem maximum, az valahol 500 Mbps körül volt, de átlagban 3-400 között a jellemző. Ha van rendes seed, tudja tartani az 500-at is. Nem ingadozik, a cpu sem terhelődik le nagyon.
    - feltöltés: 300 Mbps fölött volt a maximum, ha van rendes sebességgel bíró letöltő, szóval a hirdetett 200 Mbps simán meg szokott lenni, de hát nem megy mindig ennyivel, de 100 Mbps feletti sebességet elég sokszor látok, ha nem friss torrentek vannak bent, akkor is. 100 Mbps-ot mondanám átlagosnak, mert ha nem frissek a torrentek, már nem olyan nagy a sebesség.
    Szóval amit hirdetnek az lazán megvan. Gondolom, a nagyobb csomagoknál is. Ez alapján elég korrekt a szolgáltató. Érződik, hogy bírja a vas a terhelést röhögve. A cpu 50% fölött soha nem volt, a webes felület gyors, nem volt vele semmi gond. Ha a nagyobb csomagok is ilyenek, akkor lég jó szolgáltató. Ügyfélszolgálattal nem volt még dolgom. Szerintem kb. úgy lehet minden ahogy leírják az oldalukon, pl. 6 fő/szerver a kis csomagnál, illetve 4 vagy 2 fő a nagyobbaknál. Nekem tetszik ez a szolgáltató.
    Jó az ha ki van írva a szolgáltató weblapjára, hogy mennyi hely van még egy bizonyos csomagnál. Nagy valószínűséggel nem lesz így túlterhelve a szerver. Persze ez is manipulálható, de szerintem ezzel nem kínlódnak.
    annyi negatívum azért van, hogy ha van bent vagy 50-60 torrent, azt megérzi de szerintem a vinnyó lassul be, mert a cpu terhelés nem megy fel. Azért a vinyó, mert sok torrentből (sok GB adat közzül) kell össze szedegetnie véletlenszerű helyekről az adatokat.

    Spanyol Speedbox linkje

    Amúgy a Speedhell-re is az van írva, hogy Francia szerverek vannak. Nem biztos, hogy olyan rosszak azok, csak az a gond ha túlzottan telerakják a szerverket inkorrekt módon. A my-seedbox-nál szerintem túl vannak terhelve nagyon. Rengetegen lehetnek egy szerveren.

Új hozzászólás Aktív témák