Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    válasz Imi1981 #2255 üzenetére

    Te miket nem találsz. :D Ez a francia oldal egy jó értelemben vett vicc. 3 euróért 1 hónapos előfizetés?! Nagyjából egy menü ára... Ennyiből az otthoni gép áramszámlája sem jönne ki egy hónapra, még akkor sem, ha csak napközben megy a gép. Szóval ezt nagyon adom. Kipróbálom majd én is, ha aktuális lesz. Majd nyilatkoznál, hogy nagyjából hány MB/s feltöltéssel lehet számolni átlagban? Plusz, hogy mekkora sebességet sikerül kihozni belőle? Ha már 2-3 MB/s megy átlagban, bőven megéri. Köszi előre is a válaszokat!

    Ilyenkor gondol bele az ember, hogy mekkorát kaszálnak rajta más oldalak, akik 3-4 ezerért árulják a hasonló csomagokat... Persze ez az élet szinte minden területén így van, hogy mindig talál olcsóbbat az ember. :)

    Amúgy amit korábban linkeltem oldalt [link] , itt ugyan a legolcsóbb csomagra mindig out of stock-ot ír, viszont az alatta lévő korrekt ár, azt mondom. Főleg, hogy 25%-os kupont fel lehet hozzá használni. Tehát ha azt beleszámolod, akkor a 6.87 euró helyett durván 5 euró 1 hónapra, és 500 giga a tárhely. Érdemes lenne ezt is kipróbálni.

    Egyébként ez a seed szerver dolog sokaknál már inkább egy hobbi, mint szükség. Rá tud kattanni az ember rendesen, látom neked is sikerült. :DD Múltkor nekem is megtetszett, előtte elég ritkán használtam (évi 1-2x). Ugyan az ncore rangomhoz most nincs rá szükség, de mégis lehet, hogy újra előfizetek.

    Bestbox-ról megint lekéstem. Gondolom nagyon gyakran kellene nézegetni. Korrekt áron dolgoznak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák