Új hozzászólás Aktív témák

  • brmaci

    csendes tag

    Kész, vége! Megszabadultam a Horizon box-tól és a jövőtől! Közel egy hónapnyi vergődés után visszaszereztem jogos jussomat. :D
    10 napnyi birkózás után ultimátumként közöltem az upccal, hogy élek a 14 napon belüli elállás lehetőségével és kérem vissza a régi boxot, holnap megyek érte (2 percre lakom egy ügyfélszolgálattól). Kis türelmet kérnek, zene, jó, de nem tudnak régi típusú boxot adni, csak azzal egyenértékűt és nem mehetek érte, mert csakis futárral tudják eljuttatni hozzám, jövő héten bármikor jöhet a futár (ez volt csütörtökön) előzőnap hív az időpont miatt.
    Eltelt egy hét, következő csütörtökön megint hívom upct, hogy hát nem üzent a futár, akkor már nem jön holnap se? Kis türelmet, zene, sajnos előző kolléganőnk hibázott, elfelejtett szólni a futárnak, de jövő héten már egészenbiztosan jön, előtte üzen sms-ben és mégegyszer elnézést kérnek.
    Újabb egy hét múlva, kis türelmet zene, én itt azt látom, hogy nem is lehet megoldani ennek a boxnak a futárral való kiszállítását, kiküldök egy technikust, aki üzembehelyezi a készüléket. Köszönöm szépen, de ide még egy technikus be nem teszi a lábát, nem lehetne, hogy átmegyek érte az ügyfélszolgálatra? Az nem lehet, mert nekik nincs raktáron. Honnan tudja? Na, jó megkérdezem és visszahívom. (10 perc múlva). Mehet a boxért, van nekik. (Anyááád!) És milyen az a box pontosan? Azt nem tudom, mert már csak a Horizon boxot forgalmazzuk.
    Ügyfélszolgálaton. Jó napot, hoztam vissza ezt a hulladékot, kérem a régit. Azt nem lehet csak úgy visszacserélgetni. De bizony, hogy lehet nézze csak meg a gépén. Na, jó, hozom. És milyen típus? Nem tudom. De van benne hdd. Van. És két tuner? Mi az, hogy két tuner? Az nincs, csak egy. Akkor nem kell, nem azonos tudású az előzővel. Más nincs, de minek a két tuner? Hogy egyik műsort nézzem, a másikat felvegyem.
    Ja, azt tudja.
    Hazaviszem, kibontom. Egy Cisco. Zsír új, tökéletes, vége a rémálomnak. :C

    u.i.: úgy tűnik nem jön át hdmi-n a digitális hang, holnap hívom a hibabejelentőt! :DDD

    "Mocskos idők, szeretned kéne, a jövő itt van és sose lesz vége!"

Új hozzászólás Aktív témák