Új hozzászólás Aktív témák

  • 9-kor elment a net cégnél. (Balatonfüred) Oké akkor üzleti vonal, beírom a upc azonosítót hibás ügyfélazonosító...jó akkor számla elő begépelem az ügyfélazonosítót... az sem jó. Oké akkor átkapcsolt lakosságira.. húú már itt rosszul kezdődik.
    Mondom nincs net esetleg központi hiba van? diktálom az azonosítót.. adjak valami pin-t...azt nem tudom (azaz mondtam hogy mi lehet szerintem) myvodafone fiókban megnézhetem...mondom nincs net...nem tud beazonosítani így nem segíthet.. Okéé akkor mondja meg hogy ezen a településen van-e net vagy szolgáltatlásban van-e hiba...azt sem mondhatja meg...Akkor mit tud mondani? Így Semmit...
    Tehát net kell hogy hibát jelentsek be...vagy fáradjak be egy vodafone-ba ahol kaphatok pin-t... az nem megoldható részemről, áll a cég adjon infót mivan mert úgy állítom a tartalék netet. Kérek másik ügyintézőt... az sem adthat. Beazonosítani nem tud mert nincs név hozzárendelve...Mihez? a 10+ éves előfizetéshez?
    Hát mondom upc is egy rakás szar volt de a voda ezen is túl tesz..(kicsit erős volt de sajna igaz) Ha otthoni előfizum lenne már lemondtam volna..na kezdjük az elején.
    Van-e központi hiba a településen...nem tud beazonosítani és nem mondthatja meg...Jó akkor barkóbázzunk tovább
    Segítek talán az a gond hogy jelszintet kellene állítani mert téli módban van a modem? (fos a jel, csillapítók vannak, évente szokták állítani) talán azt próbáljam meg hogy kiszedem a csillapítót? Vagy van-e a településen valami hiba, nem nálam hanem amúgy? Most mit csináljak?
    Erre lerakta....kívánok sok ügyfelül lesz ezzel a hozzáállással.
    Oké lehiggadok....akkor kikerestem a myvodafone fiókot bejelentkeztem mobilról (persze fos az oldal és csak inkognitóban lehet belépni) megvan nagy nehezen a pin megváltoztatása.
    Na újra ügyfélszolgálat... másik ügyfeleshez kerülök...azonosító pin bemond, én vagyok-e Oké beazonosítottak..Hurrá én vagyok az atyaisten..ismernek.. központi hiba van... tééényleg??? Ezt nem lehetett volna elmondani az elején földi halandónak. Délután-este kész lesz valószínű.
    Ok akkor nem csesztetem a csillapítót és benyomom a tartalék netet ami NEM vodafone-os.

    Mik voltak a hibák:
    A telefon szám alapján nem tudott beazonosítani, nem is fog mert valami bug miatt a upc átálláskor elveszett (?) minden adat és a myvodafone-ban valami totál ismeretlen +31??? szám van beállítva. (ez az egyik vodás mobilnet kártya lehet ami egy másik telephely tartalék netje, melyik gyökér gondolta hogy mobilnetkártyával akarnék telefonálni??? nem is lehet vele) Név alapján sem mert nincs személyes adat felvéve...akkor hogy lehet előfizetésünk? Pin kód oké ez alapján most már működik.
    De a fő kérdés: Mi a rákos fenének kell akár milyen azonosítás ahhoz hogy benyögje központi hiba van és az egész városban megállt a kábel? Mi olyan rohadt titkos infó azon hogy megállt központilag ne csesztesd a csillapítót/modemet/routert stb mert nem nálad van a baj...
    Ha átállás volt upc-vodára akkor miért nem történt adategyeztetés?

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák