Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    Elképzelhető, hogy még mindig dolgoznak a fejlesztéseken, amiről pár napja itt írtatok?
    Ugyanis fura jelenséget tapasztalok a Vodafone TV webes oldalon szerda este óta, hogy a TeenNick csatornát nem lehet nézni élőben, és visszanézni sem. Van, hogy pár másodpercig megy az élő adás vagy a visszanéző, majd leakad, de gyakrabban egyből dobja ezt a hibaüzenetet: "Videó lejátszási hiba. Kérjük, próbáld újra később (WT1807)". A hibaüzenet dobása előtt olyan is van, hogy elnémul vagy eltorzul a videó hangja, mintha hibás lenne a stream. Visszanézőnél ha a hibaüzenet után akarok rányomni újra a lejátszásra, akkor valami Decode Error jelenik meg, a lap újratöltése után azonban engedi a lejátszást, de rövid időn belül megint elszáll.
    Csak úgy lehet nézni, ha adott műsort beállítok rögzítésre, és aztán a rögzített műsort lejátszom. Emlékeim szerint ilyen hibajelenség még soha nem fordult elő, de volt régebben olyan, hogy egy csatornánál hibát dobott, nem lehetett nézni, visszanézni, míg más csatorna működött, és aztán megjavult másnapra, ám ilyenre nem volt példa, hogy napokig nem lehet nézni. Szerencsére a többi gyerekcsatornát tudjuk nézni, jól működik pl. M2, Disney, Nickelodeon, sőt mintha ezeken most stabilabb lenne a lejátszás, mert korábban gyakran pufferelt, de most csak ritkán.
    Kérnék visszajelzést, hogy más is tapasztal-e ilyen hibát a TeenNick vagy más csatornák esetében? Érdemes-e bejelenteni a hibát?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák