Új hozzászólás Aktív témák

  • skandargra

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy kis technikai segítségre lenne szükségem, egyelőre sajnos a Vodafone is tanácstalan, technikust meg legkorábban a két ünnep közöttre ígértek...

    Van egy LG C8-as televízióm, amelyet már a UPC-s időktől kezdve CI+-al használok, nem is volt vele semmi baj, működött, ahogy kellett. Most viszont új lakásba költöztünk, a szolgáltatást átköltöztettük magunkkal, és a TV egyszerűen semmi jelet nem fog be, hiába csinálom végig útmutató szerint a hangolást. Egyetlen csatornát talál meg (ha ezt annak lehet nevezni), ott viszont csak színkavalkád fogad (kicsit hasonlít az adásszünetes állóképhez). Kábelen jön be a jel, kétfelé van osztva, az egyikről megy az új fekete modem, azzal nincs hiba, wifi van rendesen. A másik ág is működik, tehát a modem felismeri és kap róla jelet, valamiért a TV-vel nincs meg az összhang.

    Egyetlen különbség van a korábbiakhoz képest, az pedig annyi, hogy egyelőre antennaaljzat nincs a lakásban, így közvetlenül F-csatival van a koax bekötve a TV Satellite IN dugaszába. Lehet, hogy emiatt nem találja őket?

    Köszönöm, ha segítetek!

    "Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat."

Új hozzászólás Aktív témák