Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz LouiS22 #110790 üzenetére

    egy szolgáltatás

    Itt a pont, hogy a szolgáltatásért kéne csak fizetni és nem pedig a szolgáltatást biztosító eszközért. És ha az előfizető nem akarja bemadzagolni az egész lakást, akkor nem akarja vagy nem akar konnektorokat foglalni wifis powerline-okkal, és egyúttal plusz áramot fogyasztani, akkor nem és kész. Ezt meg a szolgáltatónak kéne elfogadni.

    Okosabban kellett volna megválasztani vagy megtervezni az eszközöket, nem elvárni, hogy oda..sszuk a vtv boxot az előfizetőnek minden előzmény nélkül, oldd meg és mindeközben trollkodd meg a szokásos lakókörnyezetedet, mert a box erre sem képes, meg amarra sem. (főleg a portok hiánya miatt)

    Polipszindrómás (aki nem értené: ami olyan kicsi, hogy szinte semmi nincs rá integrálva, de ha használni is akarod komolyabban, vegyél hozzá plusz eszközöket, amik persze külön-külön is fogyasztják az áramot) eszköz eleve gáz, legyen kicsi, legyen könnyű, de a szükséges portok azért legyenek rajta.

    Valaki azt mesélje már el, hogy pl. az interaktív, netet igénylő tartalmak (főleg a visszanéző vagy a videótár, esetleg az aktuális adás újraindítása) eddig miért tudtak csak koaxon keresztül jönni, most mitől jobb, hogy ezt a forgalmat átterelik ethernetre...várjunk csak az új boxok honnan is kapják a netet? Ja a UPC-s modemtől? Tehát közvetve az is koaxról jön. Tehát plusz egy felesleges kábel a beépített modemek hiánya miatt vagy plusz két powerline.

    Vagy a másik kaland: hangrendszerhez csatlakoztatás: vegyél audio extraktort.. újabb fogyasztó.

    Tehát a vodafon megtrollkodja az előfizetőket úgy, hogy ha ugyanazt szeretnék használni, amit eddig, akkor kell három extra fogyasztó. Nice.

    Médiakárd lesz itt a megoldás vagy Kaon. Legalábbis részemről.

Új hozzászólás Aktív témák