Aktív témák

  • Sasos

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem tudom, hogy felvetett probléma-e, vagy esetleg csak engem zavar, de ha volt már, akkor elnézést.

    A vevő által elindított értékelés után, ha mint eladó jóváhagyom az adásvételt, és értékelek is, akkor jó lenne, ha a vevő értékeléséig láthatnám, hogy lógóban van az értékelés a hirdetés kapcsán. Másrészt az értékeléseim között nem látom az értékelőket csak akkor, ha az szöveges volt. Na, most ha több hirdetés kapcsán értékelésére vár az ember rövidebb időn belül, fogalma sincs, hogy ki értékelte le és ki nem, melyik hirdetés archiválható és melyik nem.

    Továbbá javasolnám, hogy a nem értékelők a rendszer által kiosztott negatívval jutalmazódjanak egy bizonyos határidő után. Ha már vásárolt, akkor értékeljen, hisz ez mindannyiunk érdeke. Ha elindítja az értékelést, de a jóváhagyás után nem értékel (vagy jóváhagy, és utána nem értékel), akkor bizony X idő után kapjon egy figyelmeztető levelet a rendszertől, ha ezután sem, akkor menjen a negatív.

    Ezzel még nincs tapasztalatom... de a 2x-i hosszabítás végén elkelt termék esetén a hirdetés akkor is archívba kerül, ha jegelt és értékelésre vár? Mert az szintén problémás.

    Javasolnám a hirdetések státuszai közé felvenni az "Értékelésre vár"-t, amit az eladó kezdeményezhet, a vevő megjelölésével, illetve a vevő a hirdetés alatt. Vitás esetben pedig - ahogy most is - a modik kiszűrhetnék a problémás eseteket.

    Üdv: Attila

Aktív témák