Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz #16820480 #6145 üzenetére

    Csak hiba csúszott a gondolkodásodba. A gecko engine ugyebár alapból egy laggos tetű, képes bármilyen erős hardveren megakadni és fagyni. Erre rendszert építeni úgy hogy utána csak html5 appleteket lehet rá fejleszteni? aha, logikus, akkor inkább a BREW. Az is tud ennyit, csak nem kell hozzá az SGS2 hardvere.
    Az ubuntu for android meg egy másik hülyeség volt. VNC-ben futtatni egy rendszert ami LXDE vagy XFCE felülettel úgy laggol mint a retek és semmire nem lehet ép ésszel használni (tesztelve SGS2-n). Hát borzalmas. Ennél sokkal jobb N900-on natívan az ubuntu, vagy Xephyr-rel chrootolva maemo alatt.
    Ha meg arra gondolsz amikor dokkolták, az a dokkolón bukott el, úgyse venné senki.
    Ez a rendszer viszont üthet. Bár a WebOS-ben is bíztam(meg a játékgyártók is), mégis elbukott, ez egy újabb remény a normális, hagyományos elven alapuló mobil oprendszerre, nem acélbunkerbe zárt, és nem is emulátor. Bízok bennük, kezdetnek gyönyörű. Kérdés hogy valakit érdekel-e hogy ubuntus mobilt adjon ki. Talán a Samsungot. A bada-nál feltétlen jobb. Az egy csődtömeg. Bár erre nem lehet touchwizt rakni, úgy meg úgyse érdekli őket...

Új hozzászólás Aktív témák