Új hozzászólás Aktív témák

  • tukko1

    aktív tag

    Sziasztok! Kb. egy hete én is 1043nd tulaj lettem. Felraktam a vargalex féle firmwaret! Kb. minden benne van amire szükségem van. Mondjuk egy rtorrent+rutorrent párosnak jobban örülnék a transmission helyett, mert jobban tetszik a webes felület és az rss letöltés az rtorrentben, de inkább nem kínlódok vele! Először egy NTFS vinyót tetem rá, de újraindulgatott! Utána megformáztam a vargalex féle formázóval az extroot-os verzióra és most úgy néz ki stabil minden!
    Ha jól gondolom ez az extroot arra jó, hogy áthelyezi a programokat a vinyóra, plusz sokkal több helyem lesz telepíteni új programokat! Mi van akkor, ha lehúzom a vinyót? Nem kavar be a dolgokba?
    A másik problémám az lenne, hogy öcsém sokszor leállítja a letöltést mikor Playstation3-on online-ozik és néha elfelejti "visszanyomni". Be lehet azt állítani, hogy minden nap pl. éjjel 3-kor induljon el a letöltés a Transmissionban?
    A harmadik kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudom beállítani azt hogy ha laptoppal kapcsolódok a routerhez akkor az összes sávszélességet a laptop kapja? Gondolom a Network/Qos fül alatt kell létrehozni egy Classification Rules -t. A Source host-nál vagy a Destination host-nál kell megadni a laptop ip-jét? Itt már van alapba 3 szabály, ezek kellenek?

    Amúgy nagyon jó ez a vargalex féle firmware :R , minden benne van amire egy mezei felhasználónak szüksége lehet és egy nagyon alap linux tudással bárki elboldogul vele!!

Új hozzászólás Aktív témák