Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskakas

    senior tag

    válasz cs.zs. #7446 üzenetére

    Köszi, próbálok utánnaolvasni,de ez a 2 szabvány eleve nem volt tiszta.

    Az Archer C6 webes felülete alapján ez Easymesh lenne. A kérdés az lenne,hogy mesh képes lesz e a hálózat, ha az emeleten lévő Mesh kompatibilis Tplink ap/router/repeater után rakok még többet, pl 4 emeletes a ház és minden szintre kerül egy. A sávszélesség nem szempont, de működne e.. Ha igen,hogy konfigolom be? Az összes eszközt egyszerre, a master mesh eszköz mellett, majd szétrakom az adott épületben és összeállnak?

    Ami még érdekes és nem jövök rá.. itthon csináltam egy mesh tesztet, archer c6 + 2db RE315 repeater, mesh módban, faszán ment, de kicsi volt a teszt környezet,h ne a master routerre csatlakozzanak. Használom a tplink tether appot is, kár,h ki van herélve, de azért pár funkció elérhető és nat-on, mindenen keresztül megy.. Viszont.. Ezt a 2 RE315-öt leválasztottam, sőt ki is kapcsoltam a mesh-t az Archer C6-ban. A 2 RE315-öt elvittem egy másik helyre tesztelni, sima AP-knek vannak konfigva, annyi,h a távoli tether elérés miatt bennehagytam a tplink accountom.

    Ennek ellenére a Tether app-ban így látszanak, mintha az Archer és a két RE315 még mindig egy mesh tagjai.. Jelenleg az Archerben abszolút ki van kapcsolva a mesh, az RE315-öket leválasztottam, majd visszalépettem a sima TPLINK accounttal,h távolról is el tudjam érni őket (még mindig máshol mennek fizikailag). ,de maradt az összerendezés.

    A teszt RE305 az Archer C6 mellett van, de jelenleg sima wifi repeaterként, csak belogoltam szintén rá a tplink accounttommal,h teszteljem,ezt hozzárendeli e a Mesh-hez..de nem.. :F

Új hozzászólás Aktív témák