Új hozzászólás Aktív témák

  • UFO1

    senior tag

    válasz .LnB #5881 üzenetére

    Az irányítás mindennél más, de ne várd, hogy olyan lesz 1-1 járgány mint a valóságban. A kezdéshez képest azért sokkal jobb, akkor nem tudom milyen okból a fejlesztők úgy gondolták, hogy HC módban mindennek csúszni – mászni, ill. repülnie kell, mint a vitorlázó repcsi. Mára szerencsére (WR-re) észbe kaptak és sokkal jobb lett különösen a D amit nagyon eltaláltak, igaz nekem ott HC-ban túlzott az autók viselkedése, de sport vagy F.A.-ban nagyon jók.

    El kell, hogy keserítselek a BRZ nem sikerült valami jóra úgy csúszik mint a csiga sosem lesz vége :( az RX7 viszont pöpec gyorsan reagál úgy drift-el ahogy kell. Régebben a hegyekbe, ill. Salt lake-ben csapattam keresztbe a P-s gépekkel.

    Megj.: természetesen a te döntésed mit veszel először csak azért javasoltam feljebb azt a 2 típust, mert annak mind az 5 spec.-je megvan, olcsók és nem is annyira kutyaütők, sőt D, R, C-ben (talán még S) a 370z az egyik legjobb. Igaz P-ben a La Ferrari-ik és a Pagani-ik ellen PvP-ben csak nagy szerencsével és tökéletes vezetéssel lehet nyerni egy 1299-re felhúzott vassal. :B

    Megj2.: a perk duplázóról leszedheted a pontokat a sztori után már úgysem kapsz többet!

Új hozzászólás Aktív témák