Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Gondoltam írok egy kis rövid értékelőt a játékról ha már végeztem (a sztorival). Tudom nektek nem kell bemutatni, csak a gondolataimat írom le.

    Összességében nem rossz játék ez. 2500ft-ot simán megért, és valószínűleg a WR-t is megveszem. Nem rossz befektetés. Ellenben a hónapban megvettem a Rise of Tomb Raider-t is, ami annyira nem tetszik, hogy el se akarom indítani, pedig valahol a vége fele járok már abban is.
    A kocsik irányításáról még nem tudok nyilatkozni, de a Challenger nem tetszik. Remélem különbözik a kocsik fizikája egy kicsit. Nem várok az Assetto-hoz hasonló fizikát, de ez a Dodge elég fura volt.
    Nálam ez a játék a régi NFS-ek hangulatát hozta ami jó emlék és itt is működött. A sztori olyan amilyen, felkészülésnek gondolom megteszi. Legnagyobb erőssége a játéknak a térkép mellett a változatosság. Örülök, hogy ennyi tartalom van benne. Mostantól farmolom a creditet, játszogatok még vele, de lehet nem akkora intenzitással mint a héten míg a sztori végére értem. 13,7órámba telt végül.

    Ma kinézek magamnak valamilyen autót. Rx7-et drágállom kicsit még, a BRZ-nek meg igazán Driftben lenne értelme. De van pár autó ami tetszik irl és benne van a játékban. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák