Új hozzászólás Aktív témák

  • Yager01

    senior tag

    válasz Dottore #3138 üzenetére

    Ha jól értem akkor a Wifi Near parancs arra való, hogy a beállításokban megadott időközönként ellenőrzi, hogy az általam megadott és elmentett AccessPoint a közelben van e. Ha igen akkor aktiválja azokat a feladatokat amiket mondok neki. Pl. bekapcsolja a wifit és csatlakozik az itthoni hálózathoz, leveszi a hangerőt...stb.

    Ha szétkapcsol a wifi mert elhagyom a lakást akkor pedig aktiválja az ehhez kapcsolódó feladatokat. Pl. Wifi off, hangerő váltás..stb.

    Ez a meghatározott időközönkénti AP ellenőrzés mennyire zabálja az akkut? Túl vagy időintervallumot nem érdemes beállítani, mert gondolom, hogy ha hazaérek és csak 5 perc múlva fogja ellenőrizni, hogy van e a közelben AP akkro addig utcai profilon van a telefon és ha mondjuk megszólal akkor felriad a család....

    Csak nekem probléma az, hogy a hülye telefonom a lakásom környezetében lévő 5 cellát váltogatja lakáson belül és ezzel dobálja a feladatokat és váltogatja a profilokat? Ha mindet megadom feltételnek akkor ez megszűnik, de még 5 km-re a lakástól is azt érzékeli a telefon, hogy otthon vagyok..mert uaahoz a cellához csatlakozok amihez otthon is.

    Az lenne a jó ha a lakásba lépéskor a cella alapján kapcsolna és beállítana mindent! DE a cella elhagyásakor nem módosítana mindent. A módosítás feltétele a WIF elhagyása lenne !

Új hozzászólás Aktív témák