Új hozzászólás Aktív témák

  • lyp

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nem túl régóta használom a Tasker-t, egy kérdésem adódott:
    Beállítottam a hívó nevének kimondását, ami részben működik is, azonban ha lenémítom a csengőhangot, a szöveget akkor sem hagyja abba (erről már más is írt nemrég, de sajnos nem volt megoldási javaslat).
    Ideiglenesen egy némító gombot raktam ki, amit ha megnyomok beállítja a %SayCallerName változó értékét 0-ra, így már a kimondásnál meg tudtam adni, hogy csak akkor mondja ki, amikor ennek a változónak nincs értéke beállítva (bár ha elkezdte mondani, akkor már nem hagyja abba, de a semminél ez is jobb - ugyanígy ha a szöveg közben fogadom a hívást, sajnos akkor is befejezi a szöveget).
    A némító gombot az Alert, Menu felhasználásával oldottam meg, azonban az a problémám, hogy ilyenkor ez felfüggeszti az adott task futását, addig vár, amíg meg nem nyomom a némítás gombot (és addig egyáltalán nem mondja ki a hívó nevét). Valahogy háttérbe lehet küldeni ezt a Menu-t?
    Vagy szerintetek ezt mivel kéne megoldanom?
    (Lehet, hogy csak scene-el lehet? Azt még nem használtam, a help alapján sem sikerült sajnos összehoznom, pedig néztem Teasüti projektjét is.)

    Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák