Új hozzászólás Aktív témák

  • brazso

    tag

    Az összefoglalóban jelenleg az szerepel, hogy

    "Mik a tervek a még néhol meglévő DVB-C szolgáltatással, nagyjából meddig fog még a régi ügyfelek részére élni ez a platform, ugyanis nem mindenki váltana szívesen IPTV-re...?
    Jelenleg nincs konkrét ütemezés a DVB-C szolgáltatás megszüntetésére. Az ilyen szolgáltatások értékesítését a Telekom leállította, de a meglévő ügyfelek továbbra is használhatják, csomagot válthatnak, rendelhetnek új kiegészítő csomagokat.
    "

    Szerettem volna kábeltv-n csomagot váltani. Vidanet-től áthozott családi csomagom van (Bp. II-ik kerület), igazából csak a HD csatornákat szerettem volna ha rákapcsolják az előfizetésemre. Feltételezem ez technológiailag elég egyszerű lehet a szolgáltató részéről. A 1412-n ugyanakkor azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem lehet módosítani a kábelTV előfizetésemet, csak új IPTV előfizetést köthetek. Az összefoglalót végigolvasva, elég lutri egy ilyen új szerződés. Elképzelhető, hogy az új HWG-re nem lehet USB eszközt csatolni műsor rögzítésre. Ha nem megfelelő a falban menő koax kábelem az IPTV technológiához, akkor kihúznak újat a falon. Ráadásul ha valamiért nem vagyok elégedett az IPTV-vel, akkor (feltételezem) nem fogják visszakötni a régi kábelTV szolgáltatást.

    Most hogy áll a hivatalos helyzet jelenleg a kábelTV előfizetés módosításával? Már módosítani sem lehet a kábelTV előfizetést, vagy a vidanet-es "örökség" miatt nem megoldható?

    [ Szerkesztve ]

    Unus pro omnibus, omnes pro uno

Új hozzászólás Aktív témák