Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz poli27 #61282 üzenetére

    Fogalmam sincs hol találtam, de egy 2015-ös kivitelezési leírás mellett volt betéve a honlapra a videó... azt se tudtam eddig hogy a Telekomnak van youtube csatornája. (gondoltam, de sosem kerestem rá vagy valami...)

    Itt nem a pénz, vagy ilyen a kérdés... hanem az elv. Kár hogy mindenki ebben mást lát, közben én csak annyit várok el egy szolgáltatótól, hogyha valamit reklámoz, hirdet, mutat, akkor tartsa magát ahhoz, ne csak eljátssza a jófejt és kápitó, mert arra senki sem kíváncsi.

    Ha meg 2015-ben is erre a videóra hivatkoznak, akkor ne mond már rá hogy elavult, mert nem az :)

    Mondhatod hogy elavult, de nem az, ezt a fogyasztóvédelem is megerősítené :) Hidd el, volt már kezem UPC büntetésben, sőt, legutoljára a GVH-nak 2 új infót is szolgáltattam az ügyben.

    De ha 100%-os szolgáltatás is, akkor is fogom követni, hogy mikor mit hogyan hirdetnek, és mennyire tartsák magukat ahhoz. Ha nem, megy részemről a bejelentés, legyen az akármilyen szolgáltató akármilyen értelemben.

    Egyébként pedig ennek az a kiindulópontja ami itt elkezdődött, hogy a Telekom ilyet nem csinál, feljebb... csatornázik stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák