Új hozzászólás Aktív témák

  • spici

    tag

    Elmesélem az én történetemet és a véleményetekre vagyok kíváncsi, lehet bennem van a gond, bár nem hiszem.
    2014. Október végétől a mai napig fen áll az a probléma, hogy ha a szél elkezd fújni akkor az internet szakadozni kezd, a szél erősségével egyenes arányosan romlik a helyzet, ha erősen fúj nagyon rossz a net, ha pedig egy kis szellő akkor tudok böngészni nagyjából, de játszani , online streamet nézni lehetetlen mivel a ping fel-fel ugrál, olykor megszakad a net teljesen.
    A mai napig kb 40 hibajegyet vetettem fel mivel nem javítják ki a szerelők, állandóan a jelerősítőket baszkurálják, minden egyes lezárt hiba után reflexből már hívhatom is őket, hogy sehol semmi változás nem lett
    Panaszbejelentést tettem Április elsején, hogy az ide kirendelt szerelőbrigád nem hajlandó kijavítani a hibát és az ügy azóta is folyamatban van.
    Olyanokat csinálnak, hogy reggel 8-kor elsődleges vizsgálatok alapján hibát találtak, 8:30-kor pedig a Magyar Telekom hálózatában nem találtak hibát..., fel sem hívtak, ki sem jöttek megnézni.
    Azelőtti napon 17:10 perckor a hibát elhárították pedig aznap ugyanolyan rossz volt a net, szakadozik folyamatosan és a modem ki is jelzi, ezeket print screeneltem, hogy megmutassam, hogy lássák tényleg hiba van.
    Amikor ezeket megmutattam a "szerelőnek" akkor neki az volt a lényeg, hogy a modem nem csatlakozott le, a többi adat neki csak tájékoztató jellegű stb, hülyeségeket beszélek.
    Amikor kiszállt hozzánk akkor erősen fújt a szél, a google.hu-t, telekom-hu-t és minden egyéb más oldalt 20 másodperc után hozott be kb, speedtesten nagyhezen tudtunk mérni egy 4mbit le, 5.5 mbit fel, sokszor nem is tudott mérni, volt 1x amikor 0.01mbit volt le, feltöltést nem tudta lemérni.

    Ekkor kapott egy telefonhívást és kiment a ház elé telefonálni, amire visszaért elállt a szél (vihar elment) és fura módon minden jól működött, inkbb mondjuk rá. Aztmondta jó akkor itt nincs hiba, de mondom láthatta amikor fújt a szél akkor rossz, most hogy elállt akkor már jó, erre a vírusírtóm megfogja a netet, nincs vírusírtóm, akkor vírusos a gépe, mondom az egész utcában szélre aktiválódó vírus van, akkor valamilyen komponensem (proci , ram, ssd) rossz.

    Ekkor lezárta a hibát azzal, hogy nem találtak hibát és elment. Mellesleg nem egyedi probléma hanem az egész utcát érintő hiba.
    Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni, most komolyan, ez normális tevékenység a telekomnál vagy csak itt ilyen tudatlanok, szakértelem nélküliek?

    Itt egy kép álltalában a modememről, itt a downstream pár értéknél meg szoktak halni, de ez nem hiba ő szerinte...
    http://kepfeltoltes.hu/view/150405/t-home_www.kepfeltoltes.hu_.png

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák