Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz dchard #52618 üzenetére

    Ebben igazad van, hogy akkor részletgazdagabb lesz, csak arra mondtam, hogy az ilyen jellegű filmek, jeleneteinél az ember nem kockázza ki a szűk utcákon suhanó autó melleti épületek képét. Nem az a lényeg, hanem hogy Bruce Willis szétlövi a főgonosz vagy sem :D Persze vannak akik baki vadászok é keresik a hibákat, mint a HD előtti DVD-s korszakban is így találták meg a Gladiator szekerében a gázpalackot :D

    Ami a csatornaszámot / kapacitást illeti. Igen az átlag ember azt nézi sajnos, hogy mekkora a mennyiség, és nem azt, hogy milyen a minőség. Vagy legalábbis talán előbbinek ad nagyobb prioritást. Saját tapasztalatom az, hogy én sem nézek egy csomó adót, mert nem érdekel. Talán nem mondok fals számot, de egy tucatnál nem igen nézek több adót, és lehet, hogy sokat is mondtam, csak ugye nekem ez a tucat a kedvencem, másnak meg a másik tucat. Például a könnyűzenei adók, a mesecsatornák és a sportcsatornák alapból kiesnek, ezekből meg bőségesen van.

    Ugyanakkor egy kisgyeremek családban igenis fontos, hogy legyenek meseadók... Mondjuk azoknak nem kell feltétlenül HD-ben menniük, de a sport szerelmeseinek kifejezett kívánalma, hogy a foci az HD legyen már amenyiben lehet...

    (#52623) Shodan : Még én sem tudok belépni csak muterom tud a sajátjával... most még a TV GO-nál is szívok, mert Nexus 7-en 5.0.2-es Android rendszeren minőségbiztosítási bla bla okokból kifolyólag nem megy, így nézhetem maximum a 4.4.2-őt futtató L7 II-n.

    Viszont, hogy legyen valami pozitívum is, a távszámlát legalább megcsinálták, így Windows 8.1 rendszeren ismét működik az applikáció.

Új hozzászólás Aktív témák