Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz Capella #149757 üzenetére

    Korábban felmerült az új címen létesítendő optikai nettel kapcsolatban, hogy a meglévő Magenta1 alá be lehet-e vinni új vonalas előfizetést, és mi lesz a régi előfizetéses csomagokkal, meglévő Magenta kedvezményekkel. Volt némi para, polémia.
    Nos, tényleg legjobb az ügyfélszolgálathoz fordulni. :R

    A vidéki háznál is elérhető lett az optika, és bementem az ügyfélszolgálatra érdeklődni.
    1. kérdés: Lehet-e a meglévő Magenta1 alá bevinni az új előfizetést? Be lehet. :K
    2. kérdés: Változik-e valami a meglévő előfizetésekkel és Magenta1 kedvezményekkel? Nem változik, maradhat érintetlenül minden meglévő. Szuper. :K
    Előtte néztem a neten is, és telefonnal együtt se volt nekem olcsóbb az alap 250/70-es net, mint a net önmagában. Korábban rémlett valami, hogy írtátok, hogy együtt olcsóbb. Mondjuk e-Pack kedvezmény is csak 2 előfizetéstől járna. Ezzel együtt úgy gondoltam, elég lesz önmagában a 250/70-es net.
    Az ügyfélszolgálatos viszont kihozta a gépen, hogy ha az alap net helyet a 1000/1000 netet választom telefonnal együtt, akkor lesz hozzá egy jobb ONT is, és csak pár száz forinttal lesz drágább a havidíj, mert így már járnak a kedvezmények. Meg is rendeltem a gigabitet egy új azonosítóra. :D
    Ez ugyan csak szóbeli ígéret, majd az első számlák után kiderül. ;) A letöltött szerződés doksi számai ugyan nem teljesen vannak köszönőviszonyban a számítógép monitorán megjelent összesítéssel, bár a PDF a Magenta kedvezményt nem tünteti fel, viszont van spec. kedvezményem is.

    A lényeg, hogy felesleges volt túlparázni. Nyugodtan lehet szerződni új előfizetésre, és semmi régit nem bolygatnak, és az új előfizetés is bevihető a meglévő Magenta1 alá.

Új hozzászólás Aktív témák