Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok!

    A tegnapi nap folyamán voltam bent a Telekomhoz, ahol jelenleg egy vezetékes, egy 50-es net és 2 mobil van. Szeretném Magentásítani az egészet, 13k/hó-ban felajánlottak egy olyan opciót, hogy:
    - Hoppá Plusz vezetékes
    - 150/50 Mbit/s internet
    - Szuper Családi HD csomag IPTV
    - az egyik mobilra a legkisebb csomag (ugyebár ingyenes hálózaton belül + 1 Gb internet)

    Jelenleg nekünk tányéros DIGI van HD boxszal. A kérdés az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata a SAT Digi -> IPTV Telekom váltással kapcsolatban. Árban ugyanannyi lenne, valamivel több HD csatorna van a Telekomnál. Viszont a minősége érdekelne. Szebb a kép, folyamatosabb-e a kép? Van-e kimaradás? Időjárásra ez már nem érzékeny a Digivel szemben? Mennyire befolyásolja a netet a TV vagy éppen fordítva, ha online játszom, letöltök vagy FHD streamet nézek, mennyire zavarja egymást? Elegendő ehhez egy 150/50-es? Vagy legalább már 300-as csomagot kéne hozzá?

    Valamint most láttam egy videót, hogy valamennyivel azért többet tud a vevőegység a Digis-nél. Ezt csak a felvevős settop boxszal lehet vagy amit adnak, az adásfelvétel/leállításán kívül, tudja ezeket?

    Válaszokat köszönöm szépen előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák