2013. május 20., hétfő

(#751) ch003067 válasza ben800 (#748) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így igaz. Mi ha veszünk valamit, akkor azt Baján szoktuk a Family Centerben. Ott jó árakon van minden és jó a minőségük is.

★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

(#752) LordVader80

LordVader80
(senior tag)

hol van ma mindenki? :F

May The Force Be With You!

(#753) maláj válasza LordVader80 (#752) üzenetére

maláj
(őstag)

magán kívül ;]

mi a f@szom az a "dodó, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater, hoax" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#754) dying_star válasza LordVader80 (#752) üzenetére

dying_star
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Árkádban :P

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/motivesofnothing

(#755) LordVader80 válasza dying_star (#754) üzenetére

LordVader80
(senior tag)

passattal rózsaszín ingben

(#756) maláj válasza LordVader80 (#755) üzenetére

maláj
(őstag)

ilyen motyóhoz illik olyan "redőnyös" műanyag szemüveg is :DDD
ilyen -e :))

mi a f@szom az a "dodó, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater, hoax" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#757) LordVader80 válasza maláj (#756) üzenetére

LordVader80
(senior tag)

FluorTomikás szemcsi wááááááááááá :D :D

(#758) dying_star válasza LordVader80 (#755) üzenetére

dying_star
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

(#759) maláj válasza LordVader80 (#757) üzenetére

maláj
(őstag)

valljad be, hogy a rózsaszín cuccaid mellett van ilyen qkkered is :K ;]
mostmár úgyis lebuktál - tökmind1 :D

(#760) macilaci78 válasza LordVader80 (#757) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Gyanúsan művelt vagy Te nekem. :P

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#761) Inv1sus

Inv1sus
(PH! addikt)

Az Árkád is a pénzes rétegnek készült néhány bolttól eltekintve. :U

Jó sokan vannak.

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#762) pschio válasza Inv1sus (#761) üzenetére

pschio
(őstag)

az árkád nem más, mint a fogyasztói társadalom egyik legújabb bástyája.

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#763) pschio

pschio
(őstag)

tud valaki olyan programot xp alá ami:

fényképekből és mp3-ból nagyon egyszerűen dvd videót csinál dvd írással együtt

?

(#764) SirRasor

SirRasor
(fanatikus tag)

MP3 lejátszóknál az RMS teljesítményről valakinek van fogalma? Nézegetek lejátszókat, és az egyikhez az van írva, hogy 10 mw, a másikhoz pedig 2x2,5 de mértékegység nincs. Gyártó ugyanaz, a 10 mw-os elvileg a bénább, a 2x2,5-ös meg a jobb. De mi az a 2x-es szorzó? Vagy lehet, hogy az nem mw?

Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu | Menhely játékom: http://menhely.uw.hu

(#765) LordVader80 válasza maláj (#759) üzenetére

LordVader80
(senior tag)

eskü, hogy nincs ;]

(#766) ebegab92

ebegab92
(senior tag)
LOGOUT blog

ATI RadeOn 9600 PRO videokártyám GPU hibás volt és még mindig az.Az oven trick után semmi változás (200 fok,8 perc)+ráadásul 3 kondi fel is púposodott kissé rajta.Ha ezeket cseréltetem,akkor elképzelhető,hogy fog működni rendesen?Jobb lenne a GeForce FX5200 helyett.Kemény 2,7 GB/s-os sávszélesség,64 bites...Bezzeg ez 128 bites,5-10 GB/s sávszélességű.
A GPU-t is gondolom lehetne javítani reflow gun-nal.

0x0000008E-kedvenc BSoD kódom ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL :)

(#767) macilaci78 válasza pschio (#763) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nero Expressel megcsinálod az avi-t, VirtualDub-bal alárakod az mp3-at és kiírod.
Az én erőforrásaim ezt engedik. Bízom benne, hogy nem ez a nagyon egyszerű.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#768) LordVader80 válasza ebegab92 (#766) üzenetére

LordVader80
(senior tag)

sztem ha vele töltött időt és energiát átváltod pénzre, lazán vehetsz helyette egy másik (jobb) kártyát is :U

(#769) dying_star válasza LordVader80 (#768) üzenetére

dying_star
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem fogod tudni meggyőzni, páran próbáltuk már ;]
Kezeld úgy, mint egy 12 évest, akkor nem lesz gond :P

(#770) ebegab92 válasza LordVader80 (#768) üzenetére

ebegab92
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lenne,ha valaki megdobna egy jobb AGP-s működő videokártyával.Zsém nagyon nincsen,csak egy rakás S370-es proccom,néhány SDRAM-om,Pentium II-es CPU-m,2 db Slot1-es lapom (működnek),386-os gépem,FPU (387,40 MHz),SIMM RAM-ból egy kupac,ISA-s videokártyák és még nem tudom mik.Ezeket tudom ajánlani egy jó AGP-s kártyáért cserébe.

0x0000008E-kedvenc BSoD kódom ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL :)

(#771) ebegab92

ebegab92
(senior tag)
LOGOUT blog

Van még egy szettem: kormány+pedálok+sebváltó (működik,nyáron kipróbáltam),kompresszoros.Plusz van még egy joystick-em (alig használt).

(#772) Rick4 válasza macilaci78 (#726) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Cora-ban szokott lenni kilós inox vásár, van fedő is dögivel. Ha előbb olvasom, meg is néztem volna konkrétan, egy órája értem haza. szellős volt az egész hely, az Árkád elszippantotta a nézelődőket.

A lakásbizosításos sztori folytatódik, tegnap, azaz 7-én minden előzmény nélkül megérkezett a biztosítási kötvényem és a csekkek 3-ai keltezéssel feladott levélben. Nem értem én ezeket. Ha most azt mondom jó, fizetek, nekem 5 perc megoldani, de mi lesz majd ha nekik kell fizetni? :N

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél.

(#773) maláj válasza ebegab92 (#770) üzenetére

maláj
(őstag)

hardverapró a te barátod (legalábbis az egyik ;] )

(#774) Rick4 válasza pschio (#763) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Van beépített is, tökéletesen működő (bár nem tudom, ez az office része-e vagy az xp-jé) movie maker de ezzel annak is kb 3 perc összehozni, aki először látja, feliratozás, képek áttűnése, mozgatás, mindent tud, és a végén, mikor készen vagy, vagy image fájlt csinál belőle vagy dvd-re írja.

[ Szerkesztve ]

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél.

(#775) finest válasza Rick4 (#772) üzenetére

finest
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos vagyok benne, h a szerződés az első harminc napban minden további nélkül bontható, szerintem felejtsd el őket!

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#776) Rick4 válasza finest (#775) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Persze, sőt, bontani se kell, megszűnik ha nem fizetek, de ez a hozzáállás nekem egyébként is rossz ómen..

(#777) martonx válasza pschio (#763) üzenetére

martonx
(őstag)

Nero full verziója, Ashampoo Burning Studio, Ashampoo Photo Commander. Mondjuk egyik sem ingyenes.

HOPPÁ!

(#778) martonx válasza Rick4 (#774) üzenetére

martonx
(őstag)

Hű tényleg. A windows Live része, azt kell letöltened.

HOPPÁ!

(#779) zeg válasza SirRasor (#764) üzenetére

zeg
(senior tag)

Nem veszel hozzá 32 ohmos fülest, csak 16-ost. Ha agybadugós és legalább 110dB körüli érzékenységgel bír, biztosan elegendő lesz a lejátszó kimenete. Nekem egy Sony S754-esem van, amire azt mondják halk. Tényleg az, fejhallgatóval, de a jelenlegi Sennheiser CX300-II fülhallgatóm (16ohm, 113dB) 24-es hangerőbeállítással már leüvölti a fejem. (30 a max).
Rövid ideig vendégeskedett nálam egy B-s sorozatú sony is, melyről nem sikerült egyértelműen kiderítenem hogy 7 vagy 10mw-os, de annak kimenete is elegendő volt bőven, az előbb említett dugóval. Próbaképp 'occó kétezres' fülhallgatóval is kipróbáltam, de használhatatlanul halk volt mindkét lejátszó. Szóval a fülesen múlik minden, nem a lejátszón.

[ Szerkesztve ]

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#780) SirRasor válasza zeg (#779) üzenetére

SirRasor
(fanatikus tag)

Thx, most már ezt is tudom :)

Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu | Menhely játékom: http://menhely.uw.hu

(#781) Alex123

Alex123
(senior tag)

Sziasztok!

Erre a konfigra tudnátok nekem egy ajánlatot küldeni?

Ház (350-400W táppal)
i3 proci (540 v. 550-es)
Alaplap
2x2GB 1333 Ram
Dvd RW
500GB HDD

Természetesen garancia, papírok, stb. kellene.

Mennyiből lehet egy ilyet összeválogatni?

Köszönöm.

Alex

"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"

(#782) pschio válasza macilaci78 (#767) üzenetére

pschio
(őstag)

ennél jóval egyszerűbb kell. 1.0-ás usernek lesz. :D

(#783) pschio válasza Rick4 (#774) üzenetére

pschio
(őstag)

ez lesz az. köszi!

(#784) macilaci78 válasza Rick4 (#774) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Win7-ben hol a múví mékör?

(#785) finest

finest
(őstag)
LOGOUT blog

Srácok, szeretnék tőletek tanácsot kérni. Atyám szeretne magának 32"-os LCD TV-t, milyet érdemes venni az olcsóbbak közül?

(#786) CSorBA válasza macilaci78 (#784) üzenetére

CSorBA
(őstag)
LOGOUT blog

Itt [link] :)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#787) CSorBA válasza Rick4 (#712) üzenetére

CSorBA
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az is igaz, hogy egy pozitív beszámoló nem mutatja, hogy milyen egy cég. Most 1-1 eddig :D

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#788) macilaci78 válasza CSorBA (#786) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Még telepítve is volt, de úgy elhányták a parancsikont, hogy a súgó adta elő! :W

(#789) Old fox

Old fox
(lelkes újonc)

Hibás, nemműködő tápokat vennék!

(ajánlatokat: pü)

[ Szerkesztve ]

Biosírás, stb. Szaktanácsadás: google.hu;

(#790) Rick4 válasza finest (#785) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Corában van 16-áig akció 69900-ért Samsung LE32D400-as, szokásos extrák, DVB-T tuner, ami kell, ennyiért nincsen konkurencia, még nagyon a noname kategóriában sem. szerbsrácok nagyon viszik őket, múltkor beszéltem az egyikkel, megvették az összes tévét ami az üzletben volt. Ha elfogyott, edigital hoz megrendelésre.

(#791) finest válasza Rick4 (#790) üzenetére

finest
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi a tippet, megnézzük!

(#792) maláj válasza macilaci78 (#735) üzenetére

maláj
(őstag)

íme a képek a fedőkről: egyik és másik

(#793) bolcsodal válasza Rick4 (#790) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Furcsák a betekintési szögei: 170/160 :U

Valami butított panel lehet (TN+Film)?

Egy 10-essel drágábban már ott a Panasonic TX-L32CX3E echte IPS panellel: [link]

They drew first blood....

(#794) Digital válasza Rick4 (#790) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Valami ilyen olcsó samu 32-es lcd-hez hívott barátom apuja, nézzem már meg, nem jók a színek, életlen a kép! Vagy fél órát szórakoztam vele, de ugyanolyan rossz maradt. Visszadugtuk az előtte használt pana 72-es crt-t, hátha antenna hiba, de az szépen muzsikált. A másik szobában lévő samu plazmán is tökéletes volt minden!
Ezeket nem ajánlom senkinek!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#795) Rick4 válasza bolcsodal (#793) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Hol írták ennyinek? Én 178/178-at találtam..

(#796) bolcsodal válasza Rick4 (#795) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

www.edigital.hu de most látom, hogy 170/170-et írnak...

Mind1...szerintem büdös a panel...

They drew first blood....

(#797) tisn válasza Old fox (#789) üzenetére

tisn
(tag)

privi

[ Szerkesztve ]

Gabika :-)

(#798) Old fox válasza Old fox (#789) üzenetére

Old fox
(lelkes újonc)

mod:
Hibás, nemműködő, nem kibelezett P4 tápokat vennék!

(ajánlatokat: pü)

Biosírás, stb. Szaktanácsadás: google.hu;

(#799) dying_star válasza Old fox (#798) üzenetére

dying_star
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

(#800) Rick4 válasza bolcsodal (#796) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Máshol meg 178/178, egyébként meg CRT helyett, tv2-t meg RTL-t nézni tök mindegy.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.