Nem nem, azt mondom, hogy még nagyon fönt van, most éppen Ausztrália keleti partjainál van. Nézd ezt a http://www.heavens-above.com/ -ot, mozog a kép, pár percenként frissítsd.
Ez alapján kell még egy kis idő amég leér.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Luighi
(fanatikus tag)

Luighi
(fanatikus tag)
Az a baj hogy sehol nem találok előrejelzést - arról hogy mikor ér erre a környékre.
Elvileg 15-16.000 mérfőld/óra sebességgel megy/zuhan, lehet ideér még sötétben.
Háth akkor viszont virrasztok, és követem figyelemmel a linkeket amiket küldtél. Hátha 
★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

Luighi
(fanatikus tag)
Twitteres csávó írta 20 perce hogy 7.3 óra múlva ér le, nem tudom mennyire helyes az infója.
Ha igen, akkor hajnalig akár még aludhatsz is pár órát. 

csabaf1
(újonc)
"Még egyszer látni lehet (21:52) - Éjjel 2 óra 9 perckor ismét látható lesz a Földet másfél óránként megkerülő műhold, ezúttal északkeleti irányba. A becsapódás a legfrissebb prognózis szerint hajnali 4 és 6 óra között várható."

Luighi
(fanatikus tag)
Köszi 
Én sem láttam a hódot.
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Luighi
(fanatikus tag)
Me nem ittá sört a kertbe gatyába papucsba!!!!!
Tessék gyorsan bepótolni 
Köszi köszi ! Akkor én azt hiszem várok 
Úgy érzem ezt nem szabad kihagynom 
★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

Frenky89
(őstag)
Google Map API-s UARS tracker
Paraszt üti eföt
A többi infó meg itt
[ Szerkesztve ]
Folyamatosan nézem az élő képet meg már a cikkeket is elolvastam nagyon tetszettek.
Ahogy ' számolgattam ', valami ilyen pálya jött ki ( a jelenlegi képből legalábbis erre következtettem)

Luighi
(fanatikus tag)
Hátttőőő, nem egyenes a pályája, inkább szinusz görbére hasonlít, de az irány kb jó!
A lényeg, hogy nem Mo. felett fog elsuhanni, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz esélyünk, hogy lássuk. Ahogy nézem az időképes híreket, van egy olyan poszt, hogy " várjuk a fényképeket" és oda már küldtek be képet persze nem látszik rajta semmi, de legalább látták páran.
Amúgy nem észak keleti irányba kell majd nézni hanem inkább déli irányba.

Polemius
(fanatikus tag)
Mivel nem az egyenlítő mentén kering, hanem épp arra merőlegesen, így az alatta elforduló föld miatt a pálya vetülete olyan, mint egy minden körben kicsit eltolt szinuszhullám.
Azért is nem tudták előre megmondani hová esik.
De ha a kertembe pottyan és felébreszt, akkor egy darabot sem kap a NASA belőle. 
(Amúgy meg azt írnak amit akarnak, szerencsére a világ többi részén még nem az usa jogrendszere hatályos.)
Minthogyha velük lenne jogsegély egyezményünk...
I am so poor, that i can not even pay attention.
kis szerencsék lett volna, akkor a teli parlamentre zuhan ![;]](/dl/s/v1.gif)

Luighi
(fanatikus tag)
Még elvileg megy 3-4 kört, mindig tolódik a pályája keletre, így átmehet még fölöttünk is.
Pár perc és Anglia fölött lesz!
LOL nagyon megváltozott a pályája.... Ha jól sejtem akkor kb 5 perc, és láthatom ? 

mrobii
(újonc)
Sziasztok. Nem tud valaki [ilyen] mp3 lejátszót?
Kérdezném azokat akinek ilyen van hogy mi a tapasztalatuk? Jó? Nem jó? Megéri?
Kimentem, nem volt semmi 
Inkább elmegyek, és kipihenem magamat. Jó éjszakát mindenkinek !

Old fox
(lelkes újonc)
Én az éjjel láttam 1 hódot, igaz a TV-ben. 
Nagy foga volt, és rágta a fa törzsét! 
Akkor ez igazi hód volt, nem műhód? 
[ Szerkesztve ]
Biosírás, stb. Szaktanácsadás: google.hu;

Agyasima
(senior tag)
Hozzászólok, csak hogy bekerüljön oldalra.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

SirRasor
(fanatikus tag)
Dehogynem volt! De nem a műhód, az nem izgatott
Voltunk Újszegeden a csillagvizsgálóban, mármint az előtte lévő résznél, ahol dumáltak páran, meg teleszkópokat lehetett nézegetni, és ott az egyik emberke úgy mutogatta a csillagképeket, hogy BRUTÁLERŐS zöld lézerrel támogatta a mondandóját. Kb úgy nézett ki, mintha az égbolt egy nagy tábla lenne, és egy nagy zöld pálcával mutogatta, hogy mi hol van. Nem is gondoltam, hogy azok az erős zöld lézerek a szabadban felfelé ilyen jól visznek.
EDIT: valami ilyesmi erősségű lehetett.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu | Menhely játékom: http://menhely.uw.hu
Nem semmi... Épp valamelyik nap volt a TV-ben hogy ilyen vackokkal világítanak a repülős pilóták szemébe Pesten...

Jimmy8
(senior tag)
Sziasztok!
Érdekel valakit egy "0KM-es" azaz használatlan, AMD Phenom II X4 955BE -hez adott vadi új hőcsöves procihűtő? Ajánlatokat privibe kérném 
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

hodigy
(újonc)
pár éve vettem hasonlót, 2-3k-ért. Az elsőt cserélni kellett mert nem vette a töltést, a második működött pár hónapig aztán kiestek a gombok (tini használta, szóval lehet kíméletesebben is valószínűleg).

SirRasor
(fanatikus tag)
Ezért nem merek venni, mert valami barom megvakít vele valakit, és majd engem szednek elő, mert nekem van..
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu | Menhely játékom: http://menhely.uw.hu
az mpl is lehozza 30kg-ig 2k utána +300/5kg max 50kg-ig
de ha kihívod a futárt akkor nem mérik le +500ft
Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.
hát én nem probálkoznék az eredmény a szemben is hasonló csak ott több kárt okoz
http://www.youtube.com/watch?v=680xwwEs7Lg&feature=related
Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.
háth, igen, nagyon veszélyes... Biztos hogy meg tudna vakítani egy embert... 

Andi45
(újonc)
Én ugyan ilyet vettem karácsonykor,egyszer vissza kellett cserélni,mert csak egy zenét játszott le,a másik meg szétcseszte a memória kártyát. 
Jajj, új topik
Már teljesen megijedtem, hogy senki nem ír, és a kis (új hozzászólások) ikon nem számol.
LEMONS. Perfect for orangejuice.

Ted_Beneky
(lelkes újonc)
Én is!
Csillagkaput a Csillag térre!

SirRasor
(fanatikus tag)
Hmm mondjuk ez nem is rossz ötlet. Legjobb önvédelmi cucc 
Persze lehet lelkizni, hogy a szeme világa, de ha az életem a tét, simán szembenyomnám a támadót. És ez olyan, hogy akár kisebb csoport ellen is jó, ha közben hátrálok. Nah, nem álmodozok 
Ne is gondoljuk ilyenekre azt mondom 

pmheros
(senior tag)
Tudtok olyan Gadget -et Win7 64 alá, amibe a PH! RSS -e bevihető ?
nem vagyok tökéletes

macilaci78
(PH! addikt)
Nekem van egy 120 lumenes fegyverlámpám. Csoport ellen azt javaslom. Mire egy ilyen fókuszált fénnyel becélzod a vélhetően mozgó ember szemét, régen ütéstávon belül lesz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

mrobii
(újonc)
Akkor lehet nem veszek ilyet. Még esetleg ezen gondolkozok. Masszívabbnak tűnik.

Andi45
(újonc)
Én nem szeretnélek befolyásolni,de amit mi vettünk az tényleg nem vált be ,azóta is itt áll,mert megint venni kellene bele memóriakarit.Amit meg most néztél,abban benne van,szerintem elég jó árban van,de igazából nem értek hozzá annyira.

Inv1sus
(PH! addikt)
Valakinek nem kell telefonhoz kijelzővédő fólia? Van 4DB. Hossza és szélessége kb, mint az lg gt540 kijelzője.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

mrobii
(újonc)
Én is úgy nézem hogy ez valamivel masszívabb lehet. Rápróbálok hátha kibírja. Sajnos a telefonom az összes fülesnek a jobb oldalát tönkre teszi. 

Rick4
(PH! nagyúr)

SirRasor
(fanatikus tag)
120 lumen nem kevés egy picit? 15-20 wattos (márkától függően) kompakt fénycső van 900-1100 lumen között. Még ha olyan erejű is lenne, max 5-10 másodpercet jelentene.
Amúgy jah, túl macerás lézerrel. De még pepperrel is, mert több ember ellen már kevés lehet.
Kéne valami hatásos megoldás, ámbár az elkerülés híve vagyok 
Nekem 500 lumenses Police lámpám van itthon ( ELADÓ ) a nagyon faszám világít csak tönkrement benne az aksi sajnos...
Zoomolható, nagyon zsíros 

Rick4
(PH! nagyúr)
Besz@rás, hogy Te mindig félsz valakiktől. Lopod a szelepsapkákat éjszaka a parkolóban, vagy mi? 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél.

maláj
(őstag)
akkor felém ne jöjjön 
mi a f@szom az a "dodó, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater, hoax" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
Valami nekem is meg barátosnőmnek is kellene ...
Én már a biztonsági őr vizsgán, és a fegyverviselési vizsgán gondolkodok ...
persze még így se lehetne nálam fegyver ...
appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

Polemius
(fanatikus tag)
Azért megnézném, ahogy egy mozgó ember szemébe belevilágítasz ~1 mm átmérőjű lézersugárral, miközben remeg a kezed. 
(Repülő az más, azon a távon már szóródik ezeknek a lézereknek a fénye, épp azért veszélyes.)
De ha tényleg parázol, akkor paprikaspray, ködös nem sugárban fújó. Ugyanis stresszhelyzetben minél egyszerűbben, primitívebben, minél nagyobb szórással működik valami, annál jobban tudod használni. Mert feltételezem nem fogsz gyakorolni vele..
Vagy nagy fényerejű taktikai stroboszkópot tudó lámpa. Csak azzal meg az a baj, hogy mi van ha épp ragyogó napsütés van (kevésbé érvényesül a fénye), mi van ha másik üzemmódon hagytad (moonlight), mi van ha épp lemerült az elem (biztosan a legrosszabbkor merül le)?
Jobb a spray. De mintha nem olyan rég ezeket már végigtárgyaltuk volna ebben a topicban. 
Valakit valami érdekelne ?
Ez egy lecsavarható fejű elemlámpa 
I am so poor, that i can not even pay attention.