-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Uj Certina DS Podium Chronograph Automatic-ok eleg pofasak lettek
-
Bati0501
őstag
válasz Miamiquake #43001 üzenetére
Beavatnál a részletekbe engem,mint tudatlant?
-
Dzsana
senior tag
Gyerekek, hogy milyen három napon vagyok túl! El is fáradtam rendesen! Az óragyűjtő/órás barátomnál voltam, és az elmúlt három nap nem szólt másról, csak órázásról. Jöttek-mentek a különböző fazonok "hozzánk", és össze-vissza csereberéltünk. Hogy milyen álomszép órákhoz jutottam! Omegák-Tissot.k-Seiko stb. órák, aztán komplett szerkezetek, számlapok, mutatószettek, koronák.... Egy időre el vagyok látva! Lehet, egy külön posztot megérne, 1-2-őt azért felszórok ide is.
Svájci M.REISS compressor wehrmachtswerk 70'
Jelzett kompresszor koronával, kompresszor tokban:[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Bati0501
őstag
válasz Miamiquake #43004 üzenetére
Pedig olvastam a NAV-os BRFK-s hsz-ed...nem sikerült összeraknom.
-
Balli
őstag
válasz phranxinatra #42997 üzenetére
Gyönyörű, az általad linkelt videón is... nagy kedvenc
Athens 2004
-
-
Misi1979
őstag
válasz Dzsana #43012 üzenetére
Látom te is beseikosodtál
Az üveg hátlap nagy jóság, utánajárok
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Dzsana
senior tag
válasz Misi1979 #43013 üzenetére
O Misi, az hagyján, van még olyan öregebb Seiko 5 is, na meg Tissot sokadalom! Hozzám került egy Tissot PR50 automata is, dobozával, papírjaival, meg egy Tissot Seastar automata is, az még saját Tissot szerkezetes, egy hibátlan Omega Cal. 601-es, egy parádés csörgős Poljot, egy szintés NOS örök naptáras Raketa, meg még sok NOS szovjet, olyan órák, hogy senkinek sincs!
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #43018 üzenetére
Vazzeg Laci, nem csalódtam benned!
-
buci30
addikt
Melyik/melyikek az márka ami a topok közé tartozik és mindenhol elismert?
Szeretnék egy komolyabb kinézetű órát venni.
Max keret 300ezer lenne rá.Semmi képen nem replika mert replika Rolexet találtam majdnem ebbe az árba.
De az nekem kicsit egyszerű nagyon letisztult még ha Rolex akkor isAmi fontos lenne ,hogy kronográfos legyen azok elég mutatósak és zafir kristály az üveg.
Az ,hogy kocka vagy kör alakú szinte mindegy, de inkább kör.
Fém szíjas és víz álló de ebbe az árkategóriában ez már alap gondolom
S nagy legyen az óra mutatós
Lehet alkalmi vagy sportos is mindegy vagy olyan ami mind kettőhöz megfelel, de egy fém szíjas szerintem simán jó mind két alkalomra szeintem.Köszönöm előre is a segítségeket
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Csigusz 1
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy helyet, ahol nagyobb választék van fémszíjakból?
A nyárra szeretnék egy 22 mm-est venni a Volmax Aviator-omra a jelenlegi bőr helyett.
Az Orient-em csatját rápróbáltam, tökéletesen illeszkedik a házhoz - annak ellenére, hogy az Orient 1-2 mm-rel kisebb átmérőjű.
Valami hasonlót keresek: egyszerű masszív, semmi fölösleges csicsa...
A tömör zárószemtől félek kicsit, hogy nem illeszkedne rendesen a tokhoz, azt rá kellene próbálni - de mindenképpen a tokhoz illeszkedőt szeretnék, nem egyenes végűt.
Néhány órásnál már jártam, de nem nagyon találtam megfelelőt. A hirdetési oldalakat is átnéztem - hasonló eredménnyel...
Külföldről nem szeretnék rendelni, mert jó lenne előbb rápróbálni.
Esetleg nincs Valakinek fölösleges, elfekvő darabja?My name is Biga... Csigabiga! :D
-
tupacamaru
veterán
Megjött a cserealkatrész. Kellemesen csalódtam a supportban. Elküldtem a képet nekik is hogy mit lehetne csinálni. Erre megkérdezték hogy ki tudom-e én is cserélni vagy elküldöm az órát javításra. Úgy gondoltam hogy megpróbálkozok én a cserével minthogy elküldjem az USA-ba az órát. Így küldött egy alkatrészt és csak annyit kért hogy a régit küldjem vissza neki. A csere sikerült. Majd' két éves már az órám, így nagyon meglepett hogy a garancia időn túl, ingyen küldött hozzá alkatrészt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Dzsana
senior tag
válasz tupacamaru #43038 üzenetére
Miért kellett kicserélni? És vajon mit kezdenek a régivel?
-
tupacamaru
veterán
válasz Dzsana #43039 üzenetére
Gondolom felújítják. Megvan a 0 is ami kiesett, szerintem simán vissza tudtam volna ragasztani, de jobb így mert a régi lünetta meg volt egy picit ütve. Egy visszapostát megért egy új.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy replika órákról illik e itt kérdezni, de tudnátok ajánlani egy olyan megbízható oldalt (lehet külföldi is), ahonnan valóban prémium minőségű replikát tudnék jó áron rendelni?Pl egy ilyen replikától milyen minőséget lehet várni?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz Zozzer888 #43047 üzenetére
pl ez a Tag Heuer nagyon tetszik.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest