Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Weeds
    Szuper vígjátéksorozat, szinte az összes részen szakadtam végig. A sztori is rendben van, nem heti részes baromság, hanem a főszálon van végig a hangsúly.
    A karakterfejlődések zseniálisak, illetve az is, hogy Nancy döntései milyen hatással vannak a család egészére. A társadalomkritika végig ott van a háttérben és bár nem mindig nyomják az ember arcába, de általában elég komoly mondanivaló is van a történetben.
    Kicsit olyan érzésem van, mintha a Breaking Bad viccesebb és kevésbé drámai verzióját nézném.
    Vannak remek megoldások, pl a főcímdal rögtön elég komoly társadalomkritikát fogalmaz meg és ahogy az első A színvonal enyhén hullámzó volt, számomra a 4. és 6. évadok annyira nem jöttek be, de összességében remek sorozat, mindenképp érdemes megnézni.
    Az utolsó évad erősen változtat a korábbiakhoz képest, sokkal kevésbé Nancy-n és a fűáruláson van a hangsúly, még inkább az lesz a középpontban, hogy a döntései hogy befolyásolták a kapcsolatát a gyerekeivel egyenként, illetve Andyvel. Kicsit jobban elmegy családi dráma/dramedy irányba a sorozat, de ez egyáltalán nem baj, szerintem teljesen jó volt a záró évad és a sorozatzáró epizód is.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák