Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz kaloskalos #62557 üzenetére

    Sajnálom, hogy így jártál! A háttérvilágítás hibája viszonylag általános az "újabb" LG LCD készülékek között. Úgy 2-3 év üzemidővel lehet tervezni.

    Az általad kiszemelt készülék abszolút minőségi ugrás volna sok szempontból. Egyrészt a natív kontrasztja, és a fekete szintje az LG sokszorosa, mert azzal ellentétben nem IPS, hanem VA panelt kapott.

    Ami a legfontosabb, hogy ez ráadásul a SONY Triluminos panelja, ami nagyon jó hatással van a színtérre, a színmegjelenítés minőségére.

    Ráadásul 120 Hz-es, szóval mozgásmegjelenítésben 24p tartalmak esetében mindenképpen, de várhatóan, "svenkelős" 50p tévé adások során érezhető javulást ad, anélkül, hogy az egekbe kellene emelned az interpoláció mértékét.

    Hátrány, hogy ez a készülék már nem kapható az ismert hivatalos forgalmazóknál (Media Markt, Euronics, Auchan, stb.), csak néhány "PC bolt" jellegű webáruházban.

    Ugyanis mindenképpen javasoltam volna az 5 év gyári jótállás kiterjesztés megvásárlását a SONY Központi Szalon (vagy SONCITY, vagy AV-Land) üzletében.

    Azért kérdezd meg tőlük, hogy az Árukeresőn megtalálható készülék forgalmazói közül bármelyiknél megvásárolva tudod-e igényelni az extra jótállás szolgáltatást!

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák