Új hozzászólás Aktív témák

  • spartan44

    tag

    Sziasztok!

    Korábban már itt párszor kérdeztem Sony TV-kel kapcsolatban (utólag is köszönöm mindenkitől a válaszokat). Még egyelőre mindig nem tudtam eldönteni, melyiket vegyem meg. :DD

    Most ezen a TV-n akadt meg a szemem. (Ha jól láttam, XH80-as, bár annyira ez nekem túl sokat úgysem mond. :F ) Mi a véleményetek?

    Főbb szempontok:
    - Elsősorban (majd) PS5-re kell, de úgymond csak alap szinten, azaz 4K 60 FPS, ennél tovább nem szükséges számomra, az már meghaladja a keretet. (200-220 körül férne csak bele, tehát amennyibe pont ez kerül most.)
    - 55", pont megfelelne.
    - Ahogy látom Dolby Atmos támogatású hangzása van. (Ez nekem fontos lenne, mert nem gyakran használok fejhallgatót, még játékoknál sem, így az nagyon jó lenne, ha tényleg szép, tiszta hangzása lenne.)
    - Ráadásul most még egy 1 éves PS Plus előfizetést (ami a Store-ban jelenleg 18000 Ft) is adnának mellé, amit amúgyis meg kéne vennem előbb-utóbb majd a konzol mellé valamikor, de ezzel most két legyet ütnék egy csapásra. :C

    Érdemes szerintetek megvenni vagy még várjak, hátha lesz még jobb ajánlat? :) Nem nagyon vadásztam még TV-re Black Friday szezon előtt/alatt, így nem nagyon tudom felmérni, hogy ebben az időszakban ez az ajánlat úgy általában mennyire jó.

    Köszönöm előre is! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák