Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz TCr #51052 üzenetére

    Köszi a tippet! :K Az elmúlt ~1 évben (és jelenlegi helyzetben az idei tévéket) sajnos nem volt alkalmam tesztelni! A tavalyi Samsung Q9 volt az, amit alaposabban szemügyre tudtam venni.

    Az a helyzet, hogy még szerencsére tényleg remek ez a SONY, ráadásul 3D-s is ugyebár. Az pedig szükséges a 3DBD filmjeim miatt. (Jó sok van.)

    Ez utóbbit kénytelen leszek a váltáskor elengedni (hacsak valami csoda folytán valamelyik gyártó vissza nem lép a 3D-s megjelenítők piacára), de a képminőségből nem engedek.

    Az OLED adná magát a filmek miatt, de messze van még a tökéletestől a technológia. (És attól is, hogy megfizethető legyen.)

    55 colról, 65 colnál kisebbre váltani sem érdemes, szóval még ez is szűkíti a lehetőségeket. És én már inkább tényleg a 75, vagy 86 colt preferálnám.

    Várom a TCL 25.000 micro LED-es háttérvilágítású tévéjének hazai megjelenését, és az új Samsung QD (OLED és NED) tévéit, aztán majd meglátjuk.

    Egyelőre a képminőség tényleg frankó, csak hát az 55 col lett "kicsi". :) Hiába... egy házimozi megjelenítő soha nem lehet elég nagy méretű!

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák