Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    Megjött a TV. Nem akarom elkiabálni, de ez marad szerintem. :) Már a beállításoknál is látszódott, talán nem annyira vészes a színtorzulás oldalról. Menü közben, olyan fekete, mintha ki lenne kapcsolva. Teljes sötétben azért nem matt fekete, és a sarkokban van egy kis bevilágítás. Gondolom ezzel nem tudunk mit csinálni az Edge miatt. Egyébként nagyon szép kontrasztos a képe (pedig még be sem állítottam), még az SD TV csatornák is jók, igaz 3 méterről. Hangja kicsit gyenge, majd csak találok megfelelő beállítást. Egyből frissítettem, kb. 30 percig tartott.
    Egy gond van, a 4K videók szagattnak, tudom kevés a 100-as kapcsolat, de ha megállítom, nem tölti be előre. lehet ezzel valamit csinálni? Nekem jó lenne ha elindítok egy videót, megállítom, várok pár percet, majd csak utána nézem meg. Közben mégis előtöltött. :) Remélhetőleg hosszabb videóknál is tud majd eleget "pufferelni".
    Viszont bejönnek a reklámok. Panasonicnál videó lejátszás közben is megjelentek, de 1 nap után, soha nem jött elő. Ezt hol lehet kikapcsolni? Legalább annyira, hogy ne szakítsa meg a videókat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák