Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    válasz Joshi #41088 üzenetére

    Szerintem az a jó tv, amivel elégedett vagy. Ha nem vagy elégedett, akkor a tök mindegy, hogy milyen tv az, az meg pláne mindegy, hogy a fórumon más mit mond rá.

    Az egyik fórumtárs megpróbálta bebizonyítani, hogy az ő IPS tv-jének sötétben van feketéje (sajnos nincs), még saját képet is csatolt róla, aztán a másik fórumtárs hallgatott rám, elment megnézni az üzletben, ahol ugye még sötét sem volt, ennek ellenére a tv képe nem tudott feketét produkálni és IPS helyett VA lett a választott.

    Szóval kár bizonygatni, hogy ez, vagy az a tv a jó, mert nem, hanem az a jó, ami az adott tv nézőnek megfelel, még akkor is, ha már csak a műszaki paraméterei alapján is jobb lenne számára egy másik tv.

    Nem tudom, hogy mekkora tv-t néz a többség, de nem is érdekel, viszont Tőled elég bátor dolog olyat állítani, amit semmivel sem tudsz alátámasztani, főleg úgy, hogy nincs köze ahhoz, hogy mekkora mérettől beszélhetünk arról, hogy akár moziban is érezheti magát az egyszerű tv vásárló. Szerintem a mozi alapvetően a vászon méretéről szól és nem arról, hogy sötét van-e, vagy sem, mert ennyi erővel a bánya legmélyebb pontján is nézhetnéd az OLED kijelzővel ellátott mobiltelefonodat.

Új hozzászólás Aktív témák