Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz Kornel #34344 üzenetére

    Egyébként a gyártó gyakorlata alapján sajnos én úgy látom, hogy még ha ki is fogy az általad vásárolt készülékkel megegyező refurbished darabokból és annál újabb, elvileg jobb technikai paraméterekkel rendelkező készüléket (na ezen is lehet vívni, hogy milyen paraméterekre gondolsz te ill. ők) ajánlana fel helyette, az is ugyanúgy refurbished lenne, nem egy valóban újnak számító darab.

    Én pontosan a tévéik látszólag igen magas selejtaránya és a garanciális ügyintézésről alkotott elképzeléseik miatt nagyot csalódtam a Sony-ban és azt hiszem, nehezen venném rá magamat, hogy újra tőlük vásároljak bármit. (Pedig van immár 17 éve itthon működő és szeretett Sony készülékünk is.)

    Olyan érzésem van, mintha ez a gyártó már csak nevében lenne azonos azzal, akit én a kilencvenes években annyira megszerettem.

    Nyilván a gyártási minőség minden még talpon levő nagy múltú gyártónál felhígult, de legalább méltósággal viseljék, ha kiderül adott termékükről, hogy az is éppen hulladékra sikeredett, vegyék vissza, adjanak újat helyette és kész. Ez a toldozás-foldozás, hovatovább taknyolás annyira sufnituningos, méltatlan, teljesen lelombozó.

    Ja, és jobban belegondolva, nem is közlik a fogyasztóval, hogy refurbished készüléket kap. Kap egyet, gyárinak látszó csomagolásban, közben meg tákolt holmi. Igaz, hogy a jótállási idő újraindul.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák