Új hozzászólás Aktív témák

  • ezfoglalt?

    csendes tag

    Sziasztok!

    Régi skype-használó vagyok, szeretem is, nincs vele semmi bajom, de lenne egy kérdésem, amire -szétnézve a fórumban- nem találtam választ.
    A történet röviden: Anyukámat bevezettem az internet "világába" és letöltettem vele a skype-ot is. Megtanulta használni és szereti is. Amikor fellépek mindig "ellenörzöm" a profilját, látom hány partnere van... stb.
    Azt vettem észre hogy ha megváltoztatom a státuszomat, pl. elérhetőről - nincs a gépnél-re, vagy elfoglalt-ra, vagy csak ki-be jelentkezek a partnereinek száma egyel nő. Nem értem hogy lehet ez? Párszor elszórakoztam ezzel, megváltoztattam a státuszomat és vissza... rövid idő után megint az előzö ( kevesebb ) partnerszámot látom a profilján. Mindez csak akkor történik meg, ha ő is online van, természetesen.
    Rákérdeztem nála abban a pillanatban, hogy vett-e fel új partnert, azt mondta, hogy nem. Ugyanazok a partnerei akik korábban is voltak.
    Más profilján nem tapasztaltam ugyanezt, csak az anyukámén.
    Tényleg nem értem hogy lehet ez!? Hogy változhat meg a partnerszám anélkül, hogy felvenne valakit és miért változik vissza pár perc után?
    Ha valaki találkozott hasonló szituációval, vagy van valami ötlete örülnék, ha hozzászólna ehhez a témához.
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák