Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebell

    senior tag

    válasz Ed Parker #18212 üzenetére

    Ed ParkerVégig olvastam az utolsó kommentem óta a Forumot, és látom, hogy te is bátor voltál. Engem igazából csak a D6100 panel típusa érdekelne, de ha nem samu panel és a TV-nek semmi baja, akkor gondolom nem cserélik nekem 72 órán belül másikra. :)) :DDD . a Pláne az volt hogy a Fukar boltban nem engedték bent kiprobálni a TV-t, nem nyitották fel nekem a csomagot, csak a Vevőszolgáton volt erre lehetőség. :DDD .
    És hááát őszintén megmondom, első bekapcsolásnál is bekellet programozni a TV-t, így háát, nem léptem be a Service menűbe.

    Amúgy 200Ft a Wifi stick (amit az eladó elöször 5k-ért akart nekem adni, csak mondtam neki hogy 1nappal ezelött még 200 volt, és 600Ft a 4db szemüveg) :K

    a 3d-t még nem nagyon probálgattam, és még se nem neteztem és még a Pc-vel is ki kellene probálni a 72 órás csere végett, majd este meló után folyt. a tesztelést,
    (igen ez nem USA, ezért is tartunk ott ahol ,de ez már más tészta)

    Vki esetleg letudná gyorsban irni, hogy hogyan kell telepíteni a Wifi-t és hogy lássam a Pc mappáit (filmek véget). Youtube HD, megy alapból a 6100on is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák