Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Deck #141834 üzenetére

    A képminősége dobozból kivéve, eleve fantasztikus. LG-vel napokig el kellett szórakozni a beállításokkal, hogy hasonló legyen, mint a leváltott A9G-én. A mozgásmegjelenítése példaértékű, de szerencsére az utolsó frissítéssel a CX-ről is elmondható már ez. Engem a legapróbb kis röccenés is kit tud hozni a béketűrésből és, pl a mai napig meglévő Q6 FAM tv, amit a kisebbik lányaim kaptak meg, annál soha nem volt ilyen probléma, de a 82-es QFN tévémen se.
    Tehát a sony-n sincs ilyen röccenéses, akadásos baromságok, de LG-n van, de mint írtam az utolsó frissítéssel teljesen jól megcsinálták. És hiába, hogy a sony-ban ugyanaz a panel van, valamit mókólnak vele sony-ék, tehát nem az eladók mert azok csak kirakják, ami miatt, ha egymás mellett van az áruházban, olyannak tűnik, mintha a sony mellett lévő ugyanaz a demó nem 4k-ban, hanem 720-ban futna az LG tévén.

    Emiatt aztán el kell szórakozni a beállításokkal, amire alapból figyelhetne azért az LG a gyári kalibráláskor. De ez az én saját véleményem, egy A9G, de még az A8G után is.
    Utóbbi a gyengébb hardvere miatt használhatatlan, mint tévé. Lassú, akad, kifagy a droid rendszer rajta nagyon gyakran, de a képminősége annak is brutálisan jó már dobozból kivéve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák