Új hozzászólás Aktív témák

  • -=Szabi=-

    tag

    Sziasztok!

    Van egy UE 32 F5000 TV-m, és az elképzelésem az lett volna, hogy a routeremre (TP-LINK Archer C5) csatlakoztatom a külső merevlemezemet (Adata 3 TB) és majd onnan fogok tudni a tv-men, más tv-ken és egyéb eszközökön is képeket és videókat nézegetni hálózaton belül és akár ftp-n is.

    A tv-m leírása szerint "The maximum displayed number of files, including sub folders, in one folder of USB storage device is 2000."

    Jelenleg épp hogy átléptem az 1000 fájlt és mappát, de már most se játszik le mindent, viszont ha néhány képet / videót törölgetek, akkor az előzőleg nem lejátszható tartalom már lejátszható.. Más tv viszont mindvégig lejátszotta mindegyik fájlt.

    Van más lejátszó alkalmazás Samsung Apps-on, vagy máshol, amit láthatja a külső vinyót és le is tudja játszani a tartalmát ? :)

    Eddig Serviio-val pc-ről nézegettem ezeket a tartalmakat, úgy nem volt ilyen gond, pedig jóval több fájlt és mappát kezelt, csak szerettem volna elkerülni, hogy a számítógép állandóan be kell legyen kapcsolva, hogy ellehessen érni a tartalmakat.

    Köszi előre is, remélem van rá valamilyen megoldás. :)

Új hozzászólás Aktív témák