Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodius

    őstag

    Kedves mindenki!

    Azért fordulok hozzátok, mert hetek óta rossz a a wifi erőssége és elmondom eddig mit próbáltam meg tenni az ügy érdekében:
    1. Feljebb pakoltam a routert, olyan 2 méter magasan van egy könyvespolcon az előszobában (panelban lakok). A router: [link]
    2. A számítógép egy másik szobában van, de az is kicsit följebb van emelve a földtől (olyan 30 centire). Viszont a router és a kártya közt van gy betonfal, de oylan 5-6 méter lehet a különbség. A kártya: [link]
    3. A hálózat le van védve, és az inSSIDer 3 szerint csak én vagyok a 9-es csatornán, szóval nem értem mi lehet a baj, mert így is -80 dBm körül mozgok átlagba. Az antennák is el vannak kicsit döntve, mert úgy olvastam hogy így jobb az erősség. apropó a kártyán az egyik antennát kicseréltem egy 30 centis óriásantennára. :)

    Mi lehet a baj? Túl gyenge a router és inkább vegyek egy ilyet: [link] és álljak át 5 GHz-re (akkor már vennem kell egy új kártyát is) vagy vegyek egy külső antennát és rakjak köré sörös dobozt? :) Előre is köszönöm a segítséget. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák