Új hozzászólás Aktív témák

  • Verus

    senior tag

    Mivel olyan nagy port kavart a dolog, hogy szólni merészeltem naiv és más szerint nagyképű módon, akkor hadd mondjam el hogy a környezetemben élő emberek mind meg tudnak élni ebben a megyében, a milyenségét tekintve nem is rosszul. Nem azt mondom hogy a legjobban,de szépen. Hazudhatok ezzel magamnak, másoknak, a világnak, de én ezt is látom, nem csak a szegénységet, igaz van az is mint mindenütt az oszágban.

    Lehet hogy megint túlontúl naiv vagyok, de egy házasság igenis működhet jól. Ha ennyire nem működne, akkor ebből az okból mondjuk senki nem vágna bele. Elismerem nem könnyű.

    Ezt pedig csak Neked Tildy: Nem kell rögtön és már nem is tudom hanyadik alkalommal ezt az ő fenekéből süt a napsugár dolgot felemlegetni. Nekem is van bajom, gondom, problémám mint mindenki másnak. Csak soha nem megyek el az önsajnálatig, mert semmi értelme nem lenne. Szenvedtem, szenvedek, fogok is mert ilyen az élet és az egy másik dolog, hogy nem mutatom ezt mások felé. És hogy miért nem? Mert az én dolgom, mást ezzel nem "húzok le", nem terhelek és még sorolhatnám.
    A spanok értem, már a szóhasználat nem tetszik. Maximum barátaim vannak. Mondjuk legalább tudom hogy számíthatok rájuk. Nem a háttérben megy az infó, akinek fontos vagyok, az úgyis elnéz arra amerre írok éppen.

    [ Szerkesztve ]

    Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.

Új hozzászólás Aktív témák