Új hozzászólás Aktív témák

  • jaddz90

    tag

    válasz VincentV #5333 üzenetére

    Nnnnna megoldottam. Előre bocsátom, fogalmam sincs melyik lépés oldotta meg a problémát és miért és hogy mennyire tartós megoldás, de eddig jó. (Ha lehet ne nyögjétek be, hogy X és Y beállításnak semmi köze hozzá, lehet, nem vagyok telefonguru, ez van.)

    Beállítások > Energiagazdálkodás > Stamina, Merülő akku, Helyalapú WiFi, Háttéradatok várólistára - Minden kikapcsolva.
    Beállítások > Megjelenítés > Alvó mód - Nálam 1 percen volt, 30-ra raktam.
    (ez tudom hülyén hangzik, de van ahol ezt jelzik megoldásnak)
    Beállítások > Xperia kapcsolat > USB-kapcsolat - A párosítást töröltem.
    (USB-kapcsolódási mód Médiaátviteli módon.)
    Telefont kikapcsoltam, vártam fél percet, bekapcsoltam.

    Megnyitottam a gépen a PC Companiont, (USB kábel megfelelő vége már a gépben), bal felső szekcióban Csatlakozás > WiFin kapcsolódjon > Kövi, kövi, amikor kérte megdugtam a telefont is > Gondolkodott fél percet, majd párosítás kész (de ha jól értettem, egész eddig mindketten ugyanúgy eljutottunk) > Kéri, hogy húzd le a kábelt, tégy így > Gondolkodik 5 másodpercet és az eddigiekkel ellentétben KAPCSOLÓDVA, nem akadt meg a "Csatlakozás..." feliratnál, majd fél perc után sikertelen.

    Látja a belső memóriát és a kártyát is, mintha csak kábellel lenne rajta, fájlok átvitele ide is, oda is, működik. Teszteltem azt is, hogy ha minden fent említett dolgot visszaállítok a telefonon, ahogy nekem volt (Stamina ON, Háttéradatok várólistára ON, Alvó mód 1 perc) és leválasztom, majd újrakapcsolódok a géphez, azonnal kapcsolódik.

    Még egy dolog (de szerintem ez nem releváls) ha nem megy, a router beállításai között az AP Isolation (nálam Wireless > Advanced) legyen kikapcsolva, ez elvileg tiltja a hálózatra csatlakoztatott eszközök egymás közötti kommunikációját.

    szerk:
    Meg még egy dolog, a hálózati beállítások legyenek magánhálózaton, ne nyilvánoson.

    Remélem segíthettem! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák