Új hozzászólás Aktív témák

  • Matt88

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tegnap én is z3c tulajjá váltam. Egyenlőre nagyon tetszik, azonban van valami ami mégis zavar. Az pedig a vízállóság...Elég sok komment szól arról, hogy hiába a marketing a vízalatti képességekről, mégsem viseli azt olyan jól.
    Az az igazság, hogy kezdem sejteni is, hogy miért...nekem az alsó zárófül mindig kitornázza magát. Nagyon szépen a helyére tudom illeszteni, de 10 perc múlva már kifelé kandikál, órák múlva meg már szinte belátok alá...Az alatt a fül alatt van egy kis papírfecni szerűség (nem tudok ennél találóbb kifejezést rá), ami kb úgy néz ki mint régen a tamagocsiknál a biztosító lapka, amit kihúzva lehetett gondoskodni a kiberjószágról...Ez a lap meg van törve és kifelé hajlik folyamatosan. Arra tippelnék, hogy ez löki ki folyton a fedelet. Kihúzhatom, vagy az más?
    Akinek nincs ilyen hibája az kihasználja a vízállóságot? Őszintén szólva ez volt az egyik döntő ok emellett a telefon mellett, és elég idegesítő, hogy hazavághatom, ha teszem azt zenét szeretnék hallgatni a zuhany alatt :) másfelől meg lehet nem is ezt vettem volna meg, ha csak "dicsekedni" lehet a vízállóságáról, de kihasználni meg nem :S
    Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák