Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz doc #3358 üzenetére

    Érdekes fogalmaid vannak a zsenialitásról, akkor biztos a winMe-is zseniális volt..
    Konkrétan az a bajom, hogy olyan számomra evidens dolgokról még csak nem is hallott az anroid, ami már a 10 évvel ezelőtti telefonjaimban is alapnak számítottak. Pl: telefonkönyv: nem lehet rendezni vagy szűrni a kontaktokat, nincsenek hívócsoportok, nincs hívásszűrés, nem lehet egyenként vagy tetszőleges kontaktokat sim-re másolni, vagy onnan vissza, üzenetek: szintén nem lehet rendezni vagy szűrni, tárcsázás: nincs hívás előtti szám rejtés/mutatás csak manuálisan, bejövő híváskor egy 3" kijelzőn egy 1x1cméteres képet mutat csak, híváslistában nem lehet csoportosítani, konferencia hívásokat sem találtam (mondjuk ezt nem is nagyon kerestem és nem is nagyon hiányzik nekem), hangok: a csengés és rezgés együttese nem konfigurálható, nincs erősödő csengetés, ébresztő: NEM ébreszt kikapcsolt állapotban (mindezt 2011-ben), szundi nem testre szabható stb, kapcsolatok: bluetooth nem konfigurálható, wifi-t még nem néztem, oldalirányú görgetésre nem lapoz a következő fülre, nincs fájlkezelő, nincs taskmanager, nincs normális erőforrás figyelő, nincs multitouch, nem lehet memkártyára alkalmazásokat telepíteni, számítógépről lényegében nem telepíthetőek rá normálisan alkalmazások, minden szar miatt állandóan az internetre akar irányítani (pl: gps navigáció!).
    Így hirtelen első nekifutásra csak ennyi..
    Tudom, hogy ezek egy részére van külső program formájában "megoldás", de azért 2011-ben ezeket már azért illene tudnia egy okostelefonnak csúfolt valaminek szerintem.

    Az android azoknak való, akik egész nap szeretik a telefonjukat bújni, hekkelni, stb, átlag ember nem profitál belőle, az átlag igényes meg csak szív vele..

    Csak, hogy jót is mondjak róla, rengeteg alkalmazás van rá, jól törhető/buherálható a rendszer, sok telefon jött ki már rá, és amíg a mesterségesen gerjesztet népszerűsége megvan, addig ez jó.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák