Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    válasz PRDZsolesz #4052 üzenetére

    Ahhoz is csak kezdetben adták azt a fülest, később már ahhoz is egy olyat csomagolt a T, hogy a 150 forintos bolhapiacos füles hifi minőség volt ahhoz képest.

    Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy a Te összehasonlításod a rossz, konkrétan az LWW-hez csomagolt 'gagyi' füles minden tekintetben f.ssá-rommáveri az anno a Monte mellé adott inear fülest.
    Egy hangkeltő nem attól lesz jó (pláne minőségi) hogy inear, hanem attól, hogy normális mágnesek vannak benne, pontosan megtervezett tekercs, minőségi anyagok, és frankón kiszámított akusztika.
    Ennyi.

    Szerintem felesleges erről sok szót váltani a továbbiakban, az a 'gagyinak' mondott füles - amint azt többen is írták már - bizony nem rossz, sőt. A hangja tényleg korrekt, anyagminőségre simán jobb, mint a húgom 6ezer forintos Sony füleséé, a kábel kellően hosszú, maximum arra lehetne panasz hogy aszimmetrikus, bár a magam részéről ezzel sincs bajom.
    Én megmondom őszintén, zenészként az átlagembernél audiofilebb vagyok, de zenehallgatásra használom. Egy EQ-val korrektül be lehet állítani a középtartományát is, a magasa szép, mélyet meg akkorát üt így is, hogy egy egészséges fülű embernek letépi a fejét. Tuctuc zenéhez szvsz. kiváló, én jobbszeretem a természetes hangzást, úgyhogy nálam lényeges a közép, úgyhogy kicsit állítani kellett rajta.

    Nálam annyi volt, hogy kapott egy szivacsot mindkét oldal, így már szépen megkapaszkodik a fülemben, nem mondom hogy versenyez a 15-20ezer forintos AKG-Sennheiser-Denon cuccokkal, de én már a nem sokkal 10ezer alatti kategóriában is hallottam SOKKAL rosszabbat is.

    blueeye:
    Amint azt fentebb kifejtettem, az az előfizus 25ezres cucc mellé hajdanán (már nem is olyat adnak hozzá..) csomagolt cucc egy nulla ehhez képest. Tudom, van a családban s5620 is, a gagyi füles amit adtak hozzá két hét után tönkrement, garanciában kértem édesanyámnak egy inear-t, amit azelőtt adtak a típushoz. Rendes volt a srác a T-nél, megrendelte, garanciában kicserélték, most az említett füles van használatban, anyu szereti. Én a hétvégén hasonlítottam össze a 'gagyi' LWW fülessel, és sikítva dobtam el a Samut. Pedig 'inear'.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák