- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerwolf
senior tag
Köszi a tesztet!
Nagyon jó kis telefon ár-érték arányban.
Megfontolandó a vétele. -
Roli20
újonc
Hello mindenkinek!
NEm rég vettem egy samsung s5230at de nem ismeri fela számítógépem, hiába telepítem a pc-s programokat(ezeket kaptama csomagban a telhez), egysezrüen nem jön létre a kapcsolat...mit csináljak.
Segítségeteket előre is köszönöm
Sürgős lenne ugyhogy megadom e-mail címem:nagyroland89@freemail.hu -
Psytróger
tag
Lehet írták már, akkor bocs, nem olvastam végig a kommenteket...
De a naptárba is lehet hosszan írni... Az a pár karakteres rész csak a megnevezésre szolgál, de ha a jobb alsó sarokban az "adatok beállítása" opciót választod, találsz egy "Részletek" menüpontot - ide már 100 betű is elfér! Egyébként jó az írás, grat!>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
Prohard22
csendes tag
hy tudnál segiteni s5230 azt irja ki hogy upload data to pc mit tegyek??
privit létszi!
CPU: Intel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz Alaplap: Asus TUF Z390 Plus Gaming GPU: GeForce RTX 2070 SUPER RAM: KIngton HyperX Predator RGB32GB 3200MHZ M.2SSD 500GB Samsung EVO Vízhűtés: Cooler Master ML240L V2 RGB Cooler Master MB520 RGB Ház
-
Prohard22
csendes tag
meg oldottam!
CPU: Intel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz Alaplap: Asus TUF Z390 Plus Gaming GPU: GeForce RTX 2070 SUPER RAM: KIngton HyperX Predator RGB32GB 3200MHZ M.2SSD 500GB Samsung EVO Vízhűtés: Cooler Master ML240L V2 RGB Cooler Master MB520 RGB Ház
-
ftc
nagyúr
Én lassan oda jutok, hogy cserélem SE Xperia minire sokszorn em hallom mit mond a másik azt egyre gyakoribb eset, hogy egyik percben 100% hálózat a következőben 0
-
MR. Anderson
tag
nagyon jó telefon nekem is volt ilyen agyon megvoltam vele elégedve mp4 formátumba minden filmet vitt és a hang se késett (nálam), ami még megfogott az az 1 hetes aksija volt, pedig mikor megvettem azt hittem gyorsan lefog merülni, de kellemeset csalódtam
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
Törpilla..:)
újonc
Sziasztook nagyoon gyors segitséég kelleenee....nem tudom használni a virtuális billentyűzeteem.....amiótaa kikapcsoltaam,,,,,és most használni se tudom mert kéri a pinkódom de nem tudom beirnii.....szóvaal lécciii bárki aki tud az segitseeen....elöre is köszönööm....
-
mttssz
senior tag
Jó kis telefon ez, per pillanat ilyenem van. Az viszont egy kicsit valótlan, hogy 8 GB-ig lehet bővíteni. Nekem a 8 GB-s kártyától folyton elszállt, sajnos le kellett cserélnem. Megkérdeztem még pár ismerőst, nekik is ugyanez volt vele a baj. Sőt, volt akinek még a 4 GB-st sem szerette. Úgyhogy most kénytelen vagyok megelégedni egy 2 GB-s kártyával.
Szerk.: Jó kis írás.
[ Szerkesztve ]
-
baludanny
csendes tag
Sziasztok!
Mi most vettünk 1 hete ilyen telefont.Olvasgatom,hogy valakinek az aksi 1 hetet is kibír.Nekem az aksit idáig egyszer kellett tölteni.Asszonyét viszont szinte minden nap,pedig kevesebbet használja mint én.Feltöltöm,majd beledugom az usb kábelt még tölti ,majd 2 perc múlva kiírja aksi feltöltve,majd újból vissza rakom és megint ezt irja ki.Most csutkára feltöltöttük,kíváncsi vagyok meddig bírja.
-
Mikeee89
senior tag
"A nevek közti keresést megkönnyítették egy bal oldalon lévő kis sávval, ha ezt fel vagy lehúzzuk, akkor kezdőbetű szerint kereshetünk kapcsolataink között."
na erre se jöttem volna rá h mi a szar az a két nyíl, kösz az infót.
-
ZsoltxD
újonc
hy tudnál segiteni s5230 azt irja ki hogy upload data to pc mit tegyek??
privit létszi! -
littlelion21
addikt
válasz littlelion21 #46 üzenetére
Tévedtem. Megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest