Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #46 üzenetére
Tévedtem. Megszoktam.
-
ZsoltxD
újonc
hy tudnál segiteni s5230 azt irja ki hogy upload data to pc mit tegyek??
privit létszi! -
"A nevek közti keresést megkönnyítették egy bal oldalon lévő kis sávval, ha ezt fel vagy lehúzzuk, akkor kezdőbetű szerint kereshetünk kapcsolataink között."
na erre se jöttem volna rá h mi a szar az a két nyíl, kösz az infót.
-
baludanny
csendes tag
Sziasztok!
Mi most vettünk 1 hete ilyen telefont.Olvasgatom,hogy valakinek az aksi 1 hetet is kibír.Nekem az aksit idáig egyszer kellett tölteni.Asszonyét viszont szinte minden nap,pedig kevesebbet használja mint én.Feltöltöm,majd beledugom az usb kábelt még tölti ,majd 2 perc múlva kiírja aksi feltöltve,majd újból vissza rakom és megint ezt irja ki.Most csutkára feltöltöttük,kíváncsi vagyok meddig bírja.
-
mttssz
senior tag
Jó kis telefon ez, per pillanat ilyenem van. Az viszont egy kicsit valótlan, hogy 8 GB-ig lehet bővíteni. Nekem a 8 GB-s kártyától folyton elszállt, sajnos le kellett cserélnem. Megkérdeztem még pár ismerőst, nekik is ugyanez volt vele a baj. Sőt, volt akinek még a 4 GB-st sem szerette. Úgyhogy most kénytelen vagyok megelégedni egy 2 GB-s kártyával.
Szerk.: Jó kis írás.
-
Törpilla..:)
újonc
Sziasztook nagyoon gyors segitséég kelleenee....nem tudom használni a virtuális billentyűzeteem.....amiótaa kikapcsoltaam,,,,,és most használni se tudom mert kéri a pinkódom de nem tudom beirnii.....szóvaal lécciii bárki aki tud az segitseeen....elöre is köszönööm....
-
MR. Anderson
tag
nagyon jó telefon nekem is volt ilyen agyon megvoltam vele elégedve
mp4 formátumba minden filmet vitt és a hang se késett (nálam), ami még megfogott az az 1 hetes aksija volt, pedig mikor megvettem azt hittem gyorsan lefog merülni, de kellemeset csalódtam
-
ftc
nagyúr
Én lassan oda jutok, hogy cserélem SE Xperia minire
sokszorn em hallom mit mond a másik azt egyre gyakoribb eset, hogy egyik percben 100% hálózat a következőben 0
-
Prohard22
csendes tag
meg oldottam!
-
Prohard22
csendes tag
hy tudnál segiteni s5230 azt irja ki hogy upload data to pc mit tegyek??
privit létszi!
-
Psytróger
tag
Lehet írták már, akkor bocs, nem olvastam végig a kommenteket...
De a naptárba is lehet hosszan írni... Az a pár karakteres rész csak a megnevezésre szolgál, de ha a jobb alsó sarokban az "adatok beállítása" opciót választod, találsz egy "Részletek" menüpontot - ide már 100 betű is elfér!Egyébként jó az írás, grat!
-
Roli20
újonc
Hello mindenkinek!
NEm rég vettem egy samsung s5230at de nem ismeri fela számítógépem, hiába telepítem a pc-s programokat(ezeket kaptama csomagban a telhez), egysezrüen nem jön létre a kapcsolat...mit csináljak.
Segítségeteket előre is köszönöm
Sürgős lenne ugyhogy megadom e-mail címem:nagyroland89@freemail.hu -
Beerwolf
senior tag
Köszi a tesztet!
Nagyon jó kis telefon ár-érték arányban.
Megfontolandó a vétele.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mivel nagy jövő elé nézhet az S5230, így megosztom a tapasztalataimat a telóról
- 2TB KINGSTON NV2! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! 100/100! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 Szinte újszerű, Non-RGB változat!
- BONTATLAN - M4 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 32C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
- Machinist X99 PR8, Xeon E5-2666V3 (10mag/20szál 3,5Ghz, AllCoreTurbo és ReBar!), 32GB Ram Erőgép ÚJ!
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest