Új hozzászólás Aktív témák

  • lajozs

    aktív tag

    Hátha valaki tudja a megoldást...

    2.3.7-es ROM 2.6.35.7 kernellel dolgozik már jó ideje a p1000-en, kielégítően. Már nem emlékszem, közületek lelkesedett érte valaki, ajánlva a 9.x-ek ellenében.

    Nem is gondolkoznék egy esetlegesen javasolható váltáson, ha ne futottam volna bele egy makacs problémába: sehogyan sem sikerül egy deklaráltan iPad-re készült bluetooth-os QWERTY tokot a tab-bel feléleszteni. Az eddig egyéb cuccaimon bevált progival (Bluekeyboard JP) sikerül mind a Sony Tablet S-en, mind az Xperia U-n rákapcsolódni (előbbin mindig nehezen, több próbálkozás után), persze csak angol kiosztással. A GT 7 viszont maximum párosít néha (ritkán, lehet, hogy az sem valódi, mert egészen másként jelenik meg a kódkérés, mint a másik kettőn), de nem lehet kiválasztani aktív billentyűzetnek.
    Angol fórumon olyan véleményt láttam, hogy csak stock kernellel van esély HID eszköz felcsatolására, de hátha van köztetek valaki, aki tud konkrétumról is beszámolni (= sikerről). Kernel, ROM, más program.

    Jó lenne megoldani, mert kényelmesebb a használata, mint a képernyőn maszatolni, és utazó tokként mindkét tabletet befogadja. Ráadásul olcsó, én 15 Euroért vettem.

    a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása

Új hozzászólás Aktív témák