Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    válasz hecktor #2163 üzenetére

    Hú hát én már nagyon nem vágom, hogy te mit csinálsz...amit letöltöttél gyári romot, arról azt írják az xda-n, hogy ha nem megy a gyári programjával (ami ugye benne van a pakkban), annak egyik oka az lehet, hogy rossz helyen van!
    Erre írták, hogy át kell másolni a "Program Files", x64 win7 esetén: "Program Files (x86)" könyvtárba és onnan kell frissíteni/indítani.

    Illetve van akinek így sem működik, azoknak az ODIN -t javasolták, mégpedig olyan módon, hogy amit letöltöttél gyári romot: SPH-P100.EA24.SECURE.REV07-FULL_CL871413.tar.md5 --> ebből letörlöd a ".md5" részt, és a megmaradt: SPH-P100.EA24.SECURE.REV07-FULL_CL871413.tar fájlt tallózod be az ODIN, PDA részébe!!!!

    Igazából, nem tudom, hogy te milyen "*.pit" részt tallózol és hova, mert ez a rom-csomag nem tartalmaz ilyet, illetve egyik leírás sem említi, hogy valahova a romon kívül valamit még be kellene tallózni.

    Illetve, hogy még egyszerűbb legyen, amit fentebb belinkeltél, csak tovább kellett volna olvasni, ott az egyik tag elkészített egy leírás+pakkot az egyszerűség kedvéért: [link] --> innen letöltöd a Sprint Galaxy Tab EA24 Flasher Odin.zip-et, meg a Flashing Instructions.txt fájlt és a szerint szépen végigcsinálod. (ahogy eddig is kellett volna)

    Ennél szájbarágósabban már én sem tudom leírni, ha így sem megy akkor tényleg keress fel valakit, aki ért hozzá és csináltasd meg vele, mert így nem lesz jó vége... :U

    mod: a srác leírásából, annyi hiányzik, hogy a tab-ot csatlakoztatni kell downloading módban (volume down+power) bár ez gondolom értelemszerű

    mod2: ja és értelemszerűen a pakkban lévő USB drivert is fel kell pakolni, mert ez való a TE tabodhoz: Sprint_P100_Samsung_GALAXY_Tab_USB_Drivers_.msi

    (bár ezek egyértelműek, de inkább kiemelem, nehogy valami kimaradjon)

    [ Szerkesztve ]

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák