Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronok
tag
válasz Sunyista #1473 üzenetére
mennyi pénznek és aranynak kell lennie, h az ember ilyen bannt kapjon?
amióta játszom 9 millió volt a legtöbb amit összegyűjtöttem, aztán fejlesztettem és lett belőle 5 millió,
4 millió alá nem szoktam menni, ilyen tartalék gyanánt, hát kell fejleszteni vagy meg lehet venni egy autót, az a baj most már csak aranyos kocsik vannak...ezeknél elfelejtettem odaírni:
4. 3 verseny Indianapolis Motor Speedway
Drag Race - aranyos fejlesztés nélkül teljesíthetetlen - ha teljesen ki van huzatva a fordulat akkor sikerül, ez kb 25. kísérletre vettem észre
5. Cup - 1 kör - Mazda Raceway Laguna Seca - ninics kormány rásegítés - a rajton tolatva kell áthaladni
6. Cup - 5 kör - Indianapolis Motor Speedway - 5 kocsit le kell körözni[ Szerkesztve ]
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
thrill
tag
válasz Sunyista #1490 üzenetére
Szerintem meg holnap éjfél.
Aznap, mikor kezdődött én éjfél előtt pár perccel tudtam elkezdeni (majdnem lecsúsztam róla), így egy napos késében vagyok. Ma fog megnyílni az uccsó nap éjfél után. De ki hogy / mikor kezdte.
Amúgy "rohadjanak meg" Egyrészt lehetett volna minőségibb is a dolog (szerintem ez a drag race nem direkt volt nehéz, hanem elbaszták a súlyozást). Másrészt lehetett volna ötletesebb. Nem a nehézséggel van a bajom, mert jó ha van kihívás. De most komolyan arra tanítják az embereket egy autós játékban, hogy menj a füvön meg törj össze másokat? A segítségeket kikapcsolása legalább tényleg adott kihívást (pl. ne csúszkálj) nekem aki helpekkel játszik. De a egy kört menj utolsó helyen aztán nyerj is jó ötlet. De a többi...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Sunyista #1508 üzenetére
A fame-ről nem is beszélve. A többi futam szinte meg sem mozdítja a fame szintet, ezek a LeMans-i futamok amiknél szemmel láthatóan is kimozdul a mérő. Főleg mióta a fame rendszert átvariálták.
Össze-vissza változtatgatnak átgondolatlanul. Ennek a szintlépésenkénti gold emelésnek se volt túl sok értelme így, hogy halálba emelték a szintek közötti különsbéget, most lehet 10x annyit futni 10x annyi goldért. Nesze semmi fogd meg jól.
Akkor ígérték, de azóta se jelent meg semmi hivatalos infó arról, hogy hány fame kell bizonyos szintekhez és azok után mennyi gold jár. Én lvl130 voltam amikor ezt bevezették most pedig 138 vagyok, és minden szintlépésért 28 goldot kaptam. Előtte ugye minden szintlépésért 3-at, minden 10. után 5-öt ha jól emlékszem.
Szerintem azért sem hozták nyilvánosságra, hogy a régi userek ne kapjanak infarktust, hogy mennyi goldjuk lenne elméletben az új szabályokkal. Persze kérdés, hogy a fame szintek miatt egyáltalán hanyadik szinten tartanánk. Szóval elég necces terep ilyen szinten utólag belenyúlni a játékba így.Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Sunyista #3738 üzenetére
Lehet, de ehhez rengeteget kell vágni: utolsó sikán, első sikán, továbbá egy
derékszögű kanyar, és a TSM mindig gyengébb időt ad, ahhoz képest 8 mp
előny a többi TSM ellenfélhez képest: komoly! Szerintem Pompi sem 3:00-t
megy, hisz' közismert, hogy a TSM csak névleg az, ami - az idők mások.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
válasz Sunyista #3759 üzenetére
De most ettől, hogy összehackelted magadnak az autókat (mint ahogy
ezt szemmel láthatólag megtette más is), még nem leszel gyorsabb.
Vagy azzal is elkezdtél trükközni? (Nem jár érte egész véletlenül ban?)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
válasz Sunyista #3787 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék, hogy javulok-e bármit TSM-ben ezek után?
Nekem az a 2:40-es kör elég jónak tűnik: eddig 2:44-2:45-nél nemigen
ment jobb, most meg nem volt túl nagy a szórásom sem. Eltekintve a
hibától az 5. körben, meg a lekörözöttek általi feltartástól, lassulástól:
sajnos a 8. kör végén picit megtörtem az autót, utána másképp ment.Előnyök: 735, 1603, 2481, 3334, 3626, 4362, 5515, 5898, 6475, 7130 m
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
válasz Sunyista #3968 üzenetére
Nem mumus. Kihívás, ha az ember már álmos.
Ezért biztos nem foglak törölni. Inkább érdekesség ez.
(Sokan panaszkodtak, hogy az új challenge nehéz, talán
van összefüggés, nem tudom: lehet, erősödtek a botok.)https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
plaszy
őstag
válasz Sunyista #4045 üzenetére
Nálam is ez ment folyamatosan, amikor letelt...pár óra múlva újra bann. Meguntam. Ki is léptem minden profilból és csak offline játszom. Csak frissítéseknél van bekapcsolva nálam a WI-FI. (Szintén csak a goldos mentés van fent.)
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Lirion
addikt
-
Sordoran
addikt
válasz Sunyista #4048 üzenetére
Nem tudom kiírják-e, de többször volt már téma a bann dolog, és tény az, hogy a bann-t azért kapod mert a sok arany hackelt profilra utal, és miután lejárt új profilt kell kezdened, különben megint kapsz.
Nagyon fura hasonlattal úgy is mondhatnánk ezt, hogy tegyük fel betörő vagy, elkapnak a zsaruk, és lecsuknak érte. Miután kijössz folytatod a betöréseket akkor megint lecsuknak, ezen nem kell meglepődni, a cél az, hogy jó útra térj. Itt ugyanez a helyzet, azért kapsz bann-t mert hackeltél, miután lejárt, kezd újra tisztán, ha folytatod hackelt profillal akkor megint jön a bann.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest