Új hozzászólás Aktív témák

  • Kronok

    aktív tag

    91%-nál tartok, 368 órát beletoltam, 151. szint, 4 221 arany, 34 450 km, 85 kocsi, ezeknek a pénzes fejlesztését majdnem mind megcsináltam, azokba a kocsikba toltam csak a szükséges arany fejlesztést amihez szükség volt, h az adott szériát meg tudjam csinálni 100%-ra vagy több szériában is szerepelnek.
    Most értem el arra a szintre, h a maradék 8 kocsi 4 890 aranyba kerül, 717-el rendelkezem, kicsit kiábrándító a két szám közötti különbség. Azt nem is említve, h van olyan fejlesztés, amihez 130 aranyat is elkérnek és akkor még csak egy fejlesztést említek 1 autónál…
    Abba ne is menjünk bele, h ha nem változtatnak a rendszeren akkor szintenként 3 arannyal mire mennénk.

    Az új Fame rendszernek köszönhetően most, a Classic Ferrari utolsó futamát napi bonusszal és mind a 3 manager beiktatásával 3x kell megcsinálni plusz egy kicsi és akkor van szintlépés.
    Mivel kell az arany ezét én a régebben leírt technikát alkalmazva napi 6x minimum megcsinálom a fent említett Le Mans futamot, igaz már csukott szemmel is végig megyek :)

    Ezeket szemelőt tartva érthető, h egyesek miért használnak ilyen olyan alkalmazást amivel pénzt, aranyat pumpálnak a játékba.

    Nem tudom melyik a jobb helyzet, most elkezdeni a játékot vagy benne lenni és látni a változások hullámát.

    Van még 1 ilyen okosság:
    [Race Series]

    Azért kíváncsi lennék mi alapján szortíroz a program, h a Bugatti-t pénzért vagy aranyért vehető meg, jó lenne erre is vmi javítás.

    Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!

Új hozzászólás Aktív témák