Új hozzászólás Aktív témák

  • idegen lény

    őstag

    válasz asdf_ #3392 üzenetére

    és la_cc

    Ez jó kérdés, ha tudok, alánézek, bár nem nagyon emelhetek. Én csak azért vettem keskenyet, mert tényleg nincs nagyobbra hely, de ha egy mód van rá, akkor inkább normál méretűt vegyetek:
    [link] Ezeken a képeken első látásra nagyon praktikusnak tűnik a mosdó alá tenni, de szerintem nagyon rossz ötlet, még akkor is, ha az LG-knek elég jó a korrózióállóságuk tudomásom szerint.

    Köszi a biztosítós linket! De jó, hogy plusz védelmi termékbiztosítással vettem! Csak ötszáz forinttal került többe, de most biztosítva van a gép:

    Garancia termékbiztosítással a gyártói garancia letelte után jelentkező anyag-, illetve gyártási hibákra. (Ezekbe a csapágy/szimeringhibák nem tartoznak bele? Az elektronikát még csak-csak meg tudom érteni, ha nem, de hát ezek is anyagból vannak, mint a mosógép többi része. Jó, tudom, a kopó alkatrészekre nincs garancia, de attól még lehetnek anyag- és gyártási hibásak azok is.)

    Ezen kívül a plusz védelmi termékbiztosítás még ezekre is kiterjed:

    - rövidzárlat, túlfeszültség, áramerősség túlzott megnövekedése, elektromos áram közvetlen hatása, földzárlat, átívelés, fényívek képződése, ha a sérülések vizuálisan, segédeszközök nélkül felismerhetők; túl alacsony feszültség, elektromos feltöltődés, elektromágneses zavar, villámcsapás! (Nem kell ide semmilyen túlfeszültségvédő, és a használatát sem kötik ki feltételnek.)
    - a készüléktulajdonos ügyetlensége (hibás kezelés, leejtés, törés, folyadék általi kár) önrész fizetése mellett
    - vizesedés, nedvesedés, sérülés épületekben (csőtörés, stb.)
    - perzselés, napsütés okozta hibák, külső behatás miatti füst és korom, árvíz, kőomlás, vihar, fagy, áradás, tűz, mindenfajta robbanás, tűzoltás miatti meghibásodások, összeroppanás vagy egyéb a légritkulás miatti behatás!
    - bármilyen tárgy okozta külső mechanikai behatás
    - repülőgép vagy egyes részeinek vagy rakományának lezuhanása, vagy becsapódása!

    AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

Új hozzászólás Aktív témák